64

4.8K 180 0
                                    

Sedela som na zadnom sedadle pri Ave zatiaľ čo Jayden šoféroval. "A ja neviem, proste woah bolo to fakt drsné a divoké, ale bolo to naprosto dokonalé," nadšene rozprávala Ava a ja som sa len usmiala zatial čo Jayden vydal ďalší znechuteny zvuk.

"A ráno vieš...myslela som že sa proste s hanbou obídeme ale my sme proste pokračovali a agh už chápem prečo Jay vždy tak žiari po sexe s tebou, ak aj u vás to je tak skvelé!" vydýchla a oprela sa.

"U nás je to ešte lepšie," zvolal Jayden s nadradením usmevom na tvári a hravo obišiel dalšie auto. Len som nad ním prevrátila očami a cítila som ako moje líca horia. "Ach bože Frey, keby toto môžem zažívať stále. Byť s ním a zobúdzať sa s ním. Bola by som najšťastnejšie dievča na zemi," zasnene vydýchla a ja som sa len dojato usmiala.

"Druhe najštastnejšie. Duh Frey je najštastnejšie dievča na zemi veď má mňa!" sebavedome zvolal a ja som ho len kopla do sedačky.

"Nechcel si skôr povedať že ty si najštastnejší chlap na svete, lebo máš mňa?" pobavene som sa rozosmiala a on mi žiarivý úsmev opätoval v spätnom zrkadielku.

"Ach vy ste tak nechutne zlatý," zamumlala si Ava a pohodlnejšie sa uložila na sedačke.

Konečne sme videli Mattyho zastavovať a ja som si s úľavou vydýchla. "Ako vyzerám?" okamžite sa na mňa otočila Ava a ja som sa len usmiala. "Skvelé," prikývla som ale ona si aj tak prehrabla vlasy a prevliekla cez hlavu mikinu, zostavajuc len v čipkovanom tope. Ach bože Ava. Vystúpili sme von. Toto je vlastne tretia zastavka. Ešte tri a budeme v úžasnej Barcelone! A potom bude nasledovať mega dlhá cesta domov. Super. Hádam dovtedy budú vzťahy medzi nami lepšie, lebo zatiaľ to vyzerá, že len ja a Jay po tejto dovolenke zostaneme spolu. Klop klop. Nejdem nič predbiehať. Mattyho oči putovali hneď k Ave a len sa na ňu milo usmial. Vidíš to Jayden? Tu to máš! Kaya len naštvane buchla dverami a mierila rovno na pláž.

Hneď za nou sa rozbehla Lua a Ashton sa len ticho oprel o auto, podliatina pod jeho okom kričala už z diaľky. Jayden si ma pri pohľade naňho pritiahol o niečo bližšie a spolu sme smerovali k správcom pláže. Čakala som s Jaydenom vonku, kým sa oni boli popýtať, ako to tu chodí.

"Hej poďte sem všetci!" zvolala Ava len čo vyšli von a za okamih sa všetci zhromaždili naokolo.

"Vraj tu majú chatky, nemusíme spať v stanoch lebo je tu drsnejší povrch pláže. Nemusíme za ne platiť pokiaľ sa uspokojíme so spánkom na zemi," uchechtla sa a ostatní len prikyvli. Ach bože vďaka že máme aj nejaké nafukovačky.

"Počasie je tu vážne pekné, čiže nič iné by nemalo robiť problém. Teraz si len podeliť chatky po dvoch a bude. Mám aj kľúče," zaštrngala nimi vo vzduchu.

"Chcem byť s Luou," zvolala Kaya, všetci sa k nej razom prekvapene zvrtli.

"Ja rozhodne budem s Freyou," uchmatol si Jayden okamžite jeden z kľúčov a stiahol ma nabok. Len som pobavene sledovala ostatných.

"Chcete si chlapci užívat spolu alebo budeš Matty so mnou?" uchechtla sa Ava. Wow keby neviem čo sa deje ani na to nepridem, Ava je važne dobrá herečka.

"Radšej s tebou ako s hentým," odfrkol si Matty a prešiel k nej. Kaya sa naňho len zamračila a on na ňu. "Vidíš Ash, môžeš ísť domov nikto ťa tu nechce," odfrkla si Lua a naštvane s Kayou odkráčali. Ou v ich aute muselo byť poriadne dusno.

Ashton si zobral klúč a bez slova odišiel už sme počuli len búchanie dverami ozývajuce sa plážou. Aj my sme sa ticho vybrali na druhú stranu k chatkám, ale všetci sme mali jemný úsmev na tvári. Och tak to Ave prajem. A aj Jayden sa usmieval pri pohľade na nich dvoch s nadšením diskutujucich pred nami. Oh vitaj v klube Jayden.

[Ava]

Vošli sme do chatky a pustili tašky na zem. Matty zabuchol dvere a hneď sa vybral ku mne. S úsmevom som ho predbehla a tentoraz som sa ja prisala na jeho pery. Ach to vzrušenie, že nás môžu každú chvíľu chytiť. Milujem to. Pomaly prešiel z mojich pier na krk a klúčne kosti, až k poodhaleným prsiam. Ach Matty. Spokojne som vydýchla predtým ako sa znova vrhol na moje pery. Týchto par dni bude úžasných!

[Freya]

Posadila som sa ku Kayi a Lu do piesku a oni hneď prestali diskutovat. "Čo sa vôbec deje?" zamračila som sa a oni si obe povzdychli. "Rozchádzame sa," povedali obe naraz. "Teda asi," povedala Kaya, další smutný povzdych unikol z jej pier.

"Nemám ani náladu ísť do Barcelony. Pokazila som to a Mat je naštvaný," pokrútila hlavou.

"Ashton je idiot. Prečo ja mám na takých šťastie?" odfrkla si Lua a ja som sa len smutne pousmiala.

"Asi pôjdeme domov skôr. Vlakom, alebo autobusom, nevieme ešte," povedala Kaya a obe sklonili hlavu. Nechápavo som sa na ne zamračila.

"Chcete ísť domov z dovolenky, lebo máte problémy vo vzťahu?!"

"Vieš Frey nie všetkým to ide perfektne ako tebe a Jaydenovi," zamračila sa Kaya a obe sa postavili a odišli. Čo to má byť? Čo sa im porobilo? Ashton vyšiel z chatky a o niečom sa bavil s babami. Tí len kývli a on im podal kľúče od chatky. Otočil sa ku mne a len mi kývol predtým ako sa vybral preč. To odchádza aj on? To rovno môžeme ísť všetci, nie?! Jay prešiel ku mne a len si povzdychol.

"Všetci idu domov, fakt úžasná dovolenka..," zamumlal si a ja som len prikývla.

"Poďme teda všetci, nie? Nebudeme cestovať len štyria, alebo?" zamračila som sa a on mykol plecom.

"Mali by sme sa skôr dohodnúť s Mattym a Avou," povzdychol si a zdvihol sa.

"Vieš nemyslím si..." začala som ale on už mieril priamo do ich chatky. Rychlo som ho dobehla ale on už otváral dvere. Ani na moment nezaváhal a vošiel dnu, mne nezostávalo nič iné ako ho nasledovať. Ozval sa tichý výkrik a ja som okamžite zabuchla dvere keď som zbadala Avu a Mattyho na zemi zamotaných len v plachte, ich veci všade naokolo.

"Mohli by ste akože prísť o pár minút neskôr?" zamrmlal Matty a ja som len vybuchla do smiechu.

"Bude to sekunda bože. Chcete pokračovať v ceste aj ked budeme len my štyria, alebo chcete ísť s ostatnými domov?" znudene sa opýtal Jayden, akoby toto pred nim nebola veľmi kompromitujuca pozicia.

"Pokračovať ďalej," povedali naraz a on si len povzdychol a vyletel znova von.

"Pardon, pokračujte," celá červena som zabuchla dvere a bežala za Jaydenom.

"Tak čo teda? Zostávame?" udýchane som ho dobehla. Zastavil sa a otočil ku mne.

"Povedz mi úprimne...chceš zostať?" pozrel na mňa a ja som bez zaváhania prikývla.

"Takže zostávame," usmial sa a vtisol mi rýchly bozk, potom sa rozbehol k chatke báb. Och takže to bude odteraz len ja, Jay, Matty a Ava? To bude...zaujímavé.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now