63

4.7K 171 1
                                    

[Ava]

Spokojne som zamumlala a pritúlila sa bližšie k teplemu telu, ktoré ma obkolesovalo. Och Matty. Jeho vôňa stále nevymizla. Vo vzduchu navyše bolo cítiť alkohol a trávu, ktorú sme včera tiež zrejme mali, a ešte...sex. Cítila som akoby táto miestnosť bola doslova naplnená tou energiou a vášňou. Och Matty. Pohladila som jeho hruď a vtisla mu ľahký bozk na klúčnu kosť. Len spokojne zamumlal a spevnil okolo mňa zovretie. Och Matty ako zbožnujem zobúdzať sa pri tebe.

Pár krát som zažmurkala. Bola tu tma aj keď cez škáry v dreve sem presvitalo pár lúčov ranného slnka. Ako som sa prebúdzala, začala som všetko viac cítiť. Miernu bolesť hlavy, jemne pulzovanie tam dole a navyše ma štípala skoro celá horna polovica tela, ktorá bola pokrytá cucflekmi a kúsancami. Ach Matty divoky ako vždy. On na tele nemal ani jedinú značku, ja som aktuálne aj myslela na to, že stále tak povediac s Kayou chodí.

Ach jasne Kaya. Mala by som sa cítiť previnilo, lebo je moja kamarátka?
Fuck it. Ona mi prebrala bývalého, ona mi skazila šancu s Mattym. Nech ide dopekla. Nikdy sme sa ani nejak poriadne nerozprávali, vždy sa ku mne chovala povrchne. Prečo nikto nevidí aká je?! Matty sa začal prebúdzať a s povzdychom zanechal pár bozkov na mojom krku, jeho piercing ma príjemne šteklil. Rozosmiala som sa a on sa len zaškeril do mojej pokozky.

"Dobré ráno Ava," vydýchol a ja som sa len usmiala keď som začula svoje meno z jeho úst. Ach Matty.

Otvoril oči a pozrel priamo do tých mojich, na čom som sa proste musela usmiať. Je taký úžasný. S povzdychom sa posadil a rovnako aj ja. Obaja sme si ponaprávali kosti, kedže ten gauč nie je práve kráľovstvo pohodlnosti, ale kto by sa sťažoval ked sa môže zobudiť vedľa neho.

"Myslíš, že nás Frey príde odomknúť, či na nas zabudla?" uchechtol sa a ja som len mykla plecom, obzerajuc si moje telo, plné značiek po jeho zuboch. Prekvapene som strnula keď sa na mojej pokožke zjavili jeho prsty a pomaly putovali po všetkých značkách. Čo to robí? A prečo to robí? Len sa usmial a znova sa na moment prisal na moje pery. Šokovane som na moment strnula ale ihneď začala spolupracovať. Žeby chce využiť čas kým príde Frey. Nie že by som si sťažovala. Žeby chce ranný sex? Nie som proti! Avšak skôr než stihol čokolvek začat, ozvalo sa klopanie na dvere.

"Ehm nechcem vás rušiť, ale myslím že je čas aby ste sa vrátili ak ste si všetko vyrozprávali. Čiže vám nechávam odomknute a vidíme sa v kempe," zasmiala sa Frey a už sme začuli len štukanie zámky a potom jej kroky preč. Otočila som sa späť na Mattyho a len sa usmiala.

"Takže ideme?" nadvihla som obočie.

"Hmm myslím, že sme si to ešte poriadne nevyrozprávali," prižmúril na mna oči klesajúc o niečo nižšie k mojmu rozkroku. Ach okej. Čiže bude ranný sex. Super!

[Freya]

Jay ma ochranársky držal pri sebe zatiaľ čo očami prebodával Ashtona. Celkovo tu bolo napätie a to ticho bolo vážne neznesiteľne. Začula som odkašlanie a zdvihla zrak na prichadzajúceho Mattyho.

"Čo taká ponurna nálada?" veselo sa spýtal. Vlasy mu trčali na všetky strany a jeho oči zvláštne žiarili, čiže moj plán asi uspel. Ale kde je Ava?

"Ránko," zamumlala Ava prichadzajúc z úplne opačnej strany. Navyše len v spodnom prádle so šatami prevesenými cez lakeť.

Šokovane som vyvalila oči na jej telo ktore kričalo 'dnes v noci som mala velmi veľa sexu!' najmä vdaka ohromným cucflekom. Och bože, tí sa teda do toho pustili.

"Preboha Ava musela si mať poriadne divokú noc!" uchechtla sa Kaya premeriavajúc si jej telo.

"Čo povedať, Španieli to vedia. Keby si videla s koľkými cucflekmi odišiel on," uchechtla sa a zvalila do piesku vedľa nás. Matty sa posadil na stoličku obdaleč, vsetkých si ostražito prezerajúc.

"Nepovedz mi že to včera bolo o nich," zamumlal mi Jayden do ucha a kývol k ním trom.

Kaya vyzerala bez najmenšieho podozrenia. Zvláštne. Len som s povzdychom prikývla a on potichu zanadával spevnujúc stisk okolo mojho pása. "O tomto sa porozprávame Freya!" zasyčal. Nechápem prečo je zrazu taký vytočený. Urobila som snáď niečo zle?

Po trápnych raňajkách si ma Jayden odtiahol ďalej do lesíka a už len podľa jeho reči tela som mohla spoznat že je naštvaný.

"Ty..nemôžeš sa snažit tak dokopy Avu a Mattyho, on je teraz s Kayou, on a Kaya proste majú puto, niečo ako my dvaja!" vytočene rozhodil rukami a ja som si odfrkla.

"A dni dozadu sa zajebala so Španielom. Ohromné puto. V ten večer sa mu Ava priznala že ho má rada. Včera som ich nechala v jednej miestnosti nech si vyrozpravajú a asi si to vyrozpravali," mykla som plecom a on si len odfrkol.

"No videl som. Moment Ava ma fakt rada Mattyho?! Počkať ešte chvíľu, s takýmito značkami už kedysi chodievala. Asi štyri alebo tri roky dozadu kedy...och bože. Och bože oni vtedy spolu spávali že," frustrovane si prehrabol vlasy a ja som sa len rozosmiala.

"Jayden nechcem byť zlá ale Matty a Ava k sebe vážne idú. Naozaj," prikývla som a on si len povzdychol a pokrútil hlavou.

"A čo Kaya? Fajn možno ho podjebala, ale sakra oni sa navzájom chcú už odkedy mali osem. To to teraz majú zahodiť len pretože sa ten bezcitný blázon rozhodol priznať k tomu že dokáže milovať?"

"Jayden! Nechaj nech si to vyriešia oni a hlavne to nikomu nehovor. Povedz mi že by si nechcel aby bol Matty s tou správnou osobou. A aj Ava," založila som si ruky na hrudi a on si znova frustrovane prehrabol vlasy.

"Frey pochop že toto je situácia pri ktorej nakoniec skončí niekto zničený. A ja nechcem nikoho z mojich priatelov na dne. Navyše ak by sa mali začať nenávidieť a neviem čo ešte. Všetko to len komplikuje," vydýchol a pokrútil hlavou zas a znova. Prešiel ku mne a objal ma okolo pása.

"Sľúb mi že sa ani ty už do toho nebudeš pliesť," povzdychol si ticho a ja som len prikývla, hladiac mu do očí. Vtisol mi krátky bozk na čelo a potom si so mnou preplietol prsty.

"Necháme veci proste plynúť," usmial sa a za ruku ma potiahol späť k stanom. Stále bolo všade cítiť napätie. Matty a Kaya vedľa seba sedeli a ani na seba nepozreli. Lua a Ash sa obdaleč hádali a Ava nebola nikde na dohľad. Asi šla do stanu. Počasie znova nebolo najlepšie, rovnako ako nálada tu. Možno bude lepšie ked čo najskôr pojdeme dalej.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now