11

6.3K 259 0
                                    

  „Zhoďme ju dole, možno sa zobudí," začula som Caroline a nespokojne sa pomrvila. „Už sa zobúdza," povzdychla si Ava a hneď ako som otvorila oči, zbadala som jej usmievavú tvár.

„Keď som povedala, že budeme spojení s prírodou, nemyslela som spanie na kameňoch!" rozosmiala sa a ja som sa uchechtla.

„Pozerala som východ slnka a asi som zaspala," usmiala som sa a ona sa zasmiala. Poobzerala som sa okolo a naozaj to bol len sen. Žiadny Jayden široko ďaleko. Sheera stále spokojne priadla na mojom bruchu a ja som si s úsmevom vydýchla. Celý chrbát ma bolel, zrejme nebol najlepší nápad zaspať tu, ale aj tak som sa asi nikdy nevyspala lepšie.

„Vieš, že posteľ je pre sedláčku až moc veľký luxus!" Jaydenov hlas sa mi dostal do uší a ja som tým smerom otočila hlavu.

Stál za Caroline s rukami založenými na hrudi a úškrnom na perách. No niečo v jeho očiach bolo iné. Necítila som, že to bola urážka, skôr niečo na pobavenie. Ako priateľské poštuchávanie.

Usmiala som sa naňho a zdvihla sa z tvrdého kameňa. Vystrela som si chrbticu a bolestivo skrčila obočie. „Ideme sa kúpať, ideš?" usmiala sa Luana a ja som si zívla. Slnko už bolo vysoko a oni vyzerali čulý, musela som spať dlho. Ako spomenula vodu, moje oči smerovali k Jaydenovi, ktorý sa na mňa len vševediacky uškrnul.

„Možno neskôr," otočila som sa na ňu a prešla k stanom. Kým sa oni šaleli vo vode, ja som si dala ľahké raňajky a prezliekla sa do plaviek a šiat zo včera. Sheeru som nechala v mojom stane a dala jej vodu aj potravu.

Zazipsovala som stan, nechávajúc však voľný priestor, keby chcela ísť von. Hádam sa nestratí. Prešla som na pláž, zväzujúc si vlasy do vrkoča. Všetci sa šaleli, no ja som sa necítila na to aby som šla do vody, tak som sa len zložila do tureckého sedu a snažila si vystrieť chrbticu.

„Kameň bol tvrdý?" uchechtol sa za mnou niekto a ja som sa otočila. Neviem prečo som automaticky čakala Jaydena, veď ten bol predsa vo vode.

Mathew sa za mnou škeril a ja som sa len zasmiala. „Trochu," mykla som plecom a on sa zvalil vedľa mňa, zatiaľ čo sa mu piesok lepil na mokré telo.

„Nechcem sa chváliť, ale som celkom dobrý masér!" nadvihol obočie a ja som sa zamračila. „Neviem prečo no neverím ti," prižmúrila som oči a on sa rozosmial. „Dobre povedzme, že som priemerný. Ale ruky mám šikovné!" žmurkol na mňa a presunul sa za môj chrbát. Neisto som sa zamračila, keď jeho chladné prsty pomaly masírovali moje ramená, no po chvíľke som naozaj cítila ako sa svaly uvoľňujú. A navyše jeho dotyky neboli dotieravé ani nič. Zato presne vedel, kde zatlačiť a ja som slastne privrela oči.

„Pomáha?" uchechtol sa a ja som len prikývla. „Hm..asi si ťa najmem ako súkromného neplateného maséra!" zasmiala som sa a on sa rozosmial spolu so mnou.

„Och, čo sú tu za orgie?!" rozosmiala sa Luana a zvalila sa vedľa mňa. „Hm..spať na kameni nie je najlepší nápad," uškrnula som sa na ňu a ona sa rozosmiala hladiac za mňa na Mathewa. „Mat, ako to, že mne si nikdy masáž nedal?" našpúlila pery a on sa uchechtol. „Ty si nikdy nespala na kameni!"

Potupene som sklonila hlavu no aj tak úsmev zostal na mojich perách. Asi si z toho budú robiť srandu ešte dlho. Môj pohľad smeroval opäť k vode a ja som si všimla ako Jayden zamračene hladí naším smerom. „Och dobre stačilo tvojich ručičiek Mat, pod Frey so mnou do vody!" našpúlila na mňa pery a ja som len prikývla.

„Ďakujem, vážne to pomohlo!" usmiala som sa naňho a on len prikývol. Nechala som šaty skĺznuť z môjho tela a vybrala sa s Luanou k vode.

Po prekonaní prvotného chladu som si už užívala slnečné lúče a príjemnú vodu. Zacítila som niečo sa obtrieť o moju nohu a vydesene skríkla než sa vynoril vyškerený Jayden. „Ahoj, Frey" hlesol potichu a ja som sa zasmiala.

„Si fakt idiot!" „A ty sa teraz nechávaš obchytkávať každým naokolo, tak prečo nie aj mnou?" nadvihol obočie a jeho úsmev zrazu klesol.

„Len mi pomasíroval stŕpnutý chrbát. A navyše, prečo by si sa ma mal dotýkať?" nadvihla som jedno obočie a hravo odplávala. Zo smiechom sa vybral za mnou a ja som si všimla ako sa Luana na nás škerí a niečo šepká Ave. Len som sa na ne zasmiala a oni sa uškŕňali. Znova som zacítila dotyk na mojich nohách a zrazu ma vyšvihol do vzduchu. Zdesene som skríkla, keď som opäť dopadla do vody a tlmene počula ich smiech.

Vynorila som sa a zhlboka sa nadýchla. Nikdy som nebola dobrá v potápaní. „Si fakt idiot," vydýchla som znova a on len mykol plecom. „Zvykneš si," zamumlal a ja som pokrútila hlavou. Nezvyknem, lebo sa do ich partie nepatrím.

Len som sa usmiala a vybrala sa k babám, ktoré sa stále tak neuveriteľne škerili. „Čo je vám vtipné?" ozval sa za mnou Jayden a ja som bola prekvapená, že šiel za mnou.

„Ale nič!" zasmiala sa Luana a Ava len dôrazne prikývla. „Kedy asi pôjdeme domov?" spýtala som sa. „No, asi okolo šiestej, ale smutná správa. Jayden budeš musieť znova niekoho zobrať, keďže naše auto je napratané!" usmiala sa naňho Lua a on len prevrátil očami.

„Myslím, že to s Frey prežijeme," zamumlal a oni sa obe naňho prekvapene zamračili. „Nepovedali sme Freyu. Povedali sme niekoho..." uškrnula sa Luana a Ava sa k nej pridala.

„Och ty si ju nazval menom. Aj ty si našiel slabosť pre nášho anjelika!" nadšene zatlieskala Ava a ja som pokrútila okamžite hlavou a otočila sa naňho aby to potvrdil.

„Radšej ju ako Caroline," odfrkol si a ja som sa zamračila. Myslel tým len odvoz, že? Alebo? „Aww myslím, že to bolo najsladšie čo si kedy povedal!" našpúlila pery Ava a ja som sa len rozosmiala.

Prekvapivo som však strnula, keď som zacítila jeho dotyk na mojich krížoch. Venoval mi krátky, no intenzívny pohľad a ja som sa od neho zamračene odtiahla. Čo to s ním dopekla je?

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now