27

6.4K 242 4
                                    

  (1.časť)

„Freya!" zvolal ocko a ja som si len unavene povzdychla. Prevalila som sa v posteli a prekvapilo ma, keď som narazila na ďalšie telo. Oh. Čo sa večer dialo? Pár krát som zamrkala a pred očami sa mi zjavila Jaydenova tvár. Mal strašne vtipne našpúlené pery, to by bola fotka. Ticho som sa zasmiala, odfotila ho a fotku hneď odoslala Lue. Na moment som zostala pozerať na moje pozadie, ktoré som ešte nezmenila. Náhodou sa mi tam fotka mňa a Jaydena páčila.

Lua: hahahaha no ja nemôžem. Nevadí ak to rozpošlem ostatným?
Ja: Je to v tvojich rukách ;)

  „Freya!" zvolal ocko znova a počula som dupot na schodoch. Do riti. Ak ma tu nájde s Jaydenom v jednej posteli, zrejme môžem zabudnúť na ich doterajší harmonický vzťah.

Okamžite som vyskočila z postele a vybehla z izby. Zabuchla som dvere a presne vtedy som začula jeho hlas. „Zlatko, raňajky sú hotové. Na hodinku ideš ku kaderníčke či kde to, mala by si sa ponáhľať. Ja zobudím Jaydena," povzdychol si a mieril k jeho izbe.

„Nie!" zastavila som ho asi až príliš živo.

„Teda. Ja ho zobudím. Za chvíľu. On sa predsa nikam neponáhľa nie?" nervózne som sa zasmiala a on na mňa len prižmúril oči. „Fajn," mykol plecom no ja som videla ako si ma premeriava. „Za chvíľu sme dole," upokojujúco som sa usmiala a vošla do Jaydenovej izby. Chvíľu som čakala až kým som znova nezačula kroky na schodoch. Až keď nastalo ticho nakukla som z dverí.

Rýchlo som prebehla späť ku mne a začala štuchať do Jaydena. „Vstávaj," triasla som s ním ako o život ale on len niečo zamumlal a omotal ruky okolo mojich kolien. „Dopekla Jayden zobuď sa!" zasyčala som a on len zamrmlal a potom ma zvalil späť do postele. S vypísknutím som dopadla vedľa neho a on sa na mňa rozospato usmial.

„Pekné prebudenie. Fakt romantické," sarkasticky poznamenal a potom si zívol. Len som mykla plecom a on sa ku mne sklonil. Vyvalila som oči, keď sa jeho nos obtrel o ten môj. Vtisol mi krátky bozk na kútik úst a potom sa s povzdychom odtiahol.

„Počul som niečo o raňajkách?" zamumlal a bez jediného pohľadu zamieril von. Čo sa stalo

{Jayden}

Freya už bola u kaderníčky a ja som len znudene sledoval telku. Bol som ako na ihlách keďže jej otec sedel vedľa a každú chvíľu si ma len neisto premeral. Krátko si odkašlal a ja som naňho vydesene pozrel.

„Stalo sa niečo medzi...ehm...medzi vami dvoma? Totiž inokedy sa stále smejete a usmievate na seba a toto ráno ste boli tichí," zamračil sa na mňa pohľadom mi naznačujúc, že ak som jeho dcérke ublížil som mŕtvy muž.

„Nič. Len Freyuš je nervózna z tej svadby a ja som ešte trochu ospalý," prikývol som a on nadvihol obočie. „Freyuš?" prižmúril oči a ja som sa zasekol. Dopekla ako som k tomu vôbec došiel? Chcel som povedať Freyuška, ale to mi znelo divne.

„Len zdrobnenina," mykol som plecom a on pomaly prikývol. Zrejme mi vôbec neveril. Len som sa pousmial a radšej otočil k telke. Na moment som zatvoril oči a spomenul si na ráno. Bolo krásne zobudiť sa pri nej. A pobozkať ju. Cítiť jej vôňu. Ale bolo to moc. Nezvládam to, neviem sa pri nej vôbec ovládať.

„Ste tu?!" jej krik sa rozniesol domom a ja som sa len usmial. Otvoril som oči a hľadel na ňu, stojacu vo dverách. Jej líca boli červené, zrejme od novembrového chladu. Vlasy mala vyčesané dohora a tak jej tvár bez jedinej štipky make-upu krásne vyznela

„Neznášam takéto veci," povzdychla si a zvalila sa do kresla oproti mne. Ale vyzerala šťastne, oči jej len tak žiarili. „Čo taká vysmiata?" zrejme si to všimol aj jej otec.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now