52

5.8K 190 0
                                    

[Jayden]

Pískal som si počas toho, ako som sa snažil pripraviť pre Frey raňajky a musím priznať, že som sa už dlho necítil tak neskutočne šťastne.

Tu hore spi nádherná žena s ktorou som sa včera miloval. Hej miloval, nie sexoval. Ak ste nezbadali rozdiel, ešte ste nikoho nemilovali vážne skutočne. Lebo úprimne, milovanie s Frey bolo iné ako nájsť si v klube štetku. Bolo to úžasné, neoceniteľné. A najmenej čo môžem pre ňu urobiť sú raňajky. Som rád, že som to tu predom všetko pripravil. Tak jej teraz môžem dať to najlepšie čo dokážem. Lievance.

Keď som nachystal jedlo a všetko možné, čo si môže na to dať, naložil som to na provizórnu tácku a vybehol hore. Položil som jedlo na stolík a sledoval jej pokojnú tvar. Ešte som bežal prikúriť, lebo ja som bol len bez trička a začínala mi byt mierna zima a čo potom ona s jej telom, celým nahým.

Vybehol som znova hore a posadil sa vedľa jej tela, skláňajúc sa k jej tvári. Ľahko som ju pobozkal a čakal kým začne spolupracovať a po chvíľke, jej ruka naozaj pristála na mojom líci a jej pery sa pohli proti mojim. Odtiahol som sa s úsmevom na tvári, keď pár krát zažmurkala a zažmúrila do svetla miestnosti.

„Dobre ráno," zachrapčala, rozťahujúc ruky a preťahujúc si chrbát.

„Dobré ránko, Frey. Urobil som raňajky," načiahol som sa pre tácku a opatrne ju položil na jej kolená. S úsmevom si zahryzla do pery keď si prezerala jedlo na tanieri a ja som sa posadil vedľa nej.

„Wow, vyzerá to úžasne," vydýchla a ja som sa len zaškeril. No to dúfam, snažil som sa.

S chuťou si z jedného odkusla a ja som si zobral ďalší. Toto milujem. Raňajky v posteli. Frey je nahá. Sakra aké by bolo perfektné, keby som toto mohol zažívať každé ráno. To spoločné bývanie nie je zlý nápad. Vlastne je to perfektný nápad.

„Ako sa cítiš?" otočil som k nej hlavu a ona iba otrávene prevrátila ocami.

„Fajn, a už sa ma to nepýtaj!" uškrnula sa.

„Fajn. Neboli ťa to?"

„Jayden!" pobavene sa na mňa otočila a ja som len nevinne mykol plecom.

No tak čo, nechcem aby ma nenávidela za to, že som jej spôsobil bolesť.
Keď sme obaja dojedli len som odložil tácku na druhú stranu a Frey si znova stiahol do náručia.

„Je tu sprcha? Myslím, že by sa mi jedna šikla," vydýchla a ja som sa zasmial.

„Hej je. Čo keby sa k tebe pridám a tak ušetríme vodu?" nadvihol som obočie a ona znova prevrátila očami.

„Seriózne? Táto fráza?" otrávene hlesla ale videl som ako jej myká kútikmi úst.

Vstal som na nohy a už som počul len jej výskot, keď som ju zobral na ruky. A tu bola. V mojom náručí. Nahá. Hej, neprestanem si to opakovať hah. Smeroval som k dverám oproti a ona sa trochu nepohodlne pomrvila.

„Naozaj sa chceš sprchovať so mnou?" neisto na mňa pozrela a ja som prikývol.

Nechcel som sa pýtať či jej to bude vadiť, lebo viem že by som skončil vyhnaný preč. Ale takto si len neodolateľne zahryzla do pery a nechala sa niesť. Ako som zasvietil v kúpeľni, vysadil som ju na linku vedľa umývadla.

„Nemôžeš ma jednoducho položiť na zem?" zamračila sa a chcela zliezť, no ja som len pokrútil hlavou.

„Vieš, že si musím ísť pre uterák a veci?" nadvihla obočie a ja som sa zaškeril.

„Len tu seď a ani sa nepohni. Ja pre veci skočím," žmurkol som a ona si otrávene povzdychla a nakoniec prikývla.

Prebehol som do izby a rýchlo z jej tašky zobral šampón a sprchový gél, rovnako aj svoj. Zobral som napokon aj uterák ale len jeden a to môj. Udržím ju bez oblečenia tak dlho ako budem môcť. Nesúďte ma, som muž. Vrátil som sa a zložil veci do vnútra, uterák prehodil na kraji. Prešiel som k nej a ona si povzdychla. Prilepil som svoje pery na jej, predtým ako som ju ľahko presunul do sprchového kútu.

Zhodil som zo seba tepláky a jednoducho si vliezol k nej, zatvárajúc za sebou. Bol som vďačný človeku, čo vytvoril takúto malú sprchu, Freyino telo bolo nútené byt natlačené k tomu môjmu. A aj keď som cítil aká je nervózna, nemohol som si pomôcť. Pustil som vodu a odtiahol Frey preč od prúdu mrazivo studenej vody. Otriasla sa od zimy ako som jej robil kryt a schovala do môjho náručia.

Keď som zacítil konečne teplú vodu, pootočil som sa s ňou a cítil som ako sa jej svaly uvoľňujú pod teplou vodou. Moje pery našli tie jej a ja som ju znova začal bozkávať. Toto sú snáď najlepšie dni môjho života. Načiahol som sa po jej šampón a trochu si nastriekal do dlane, predtým ako som jej ho začal vtierať do vlasov. Voňal ako citrus, presne vôňa ktorú som na nej miloval. Ľahko som jej šampón zmyl aby sa jej nedostal do očí a tentoraz si zobral sprchový gél. Pomaly som jej rozotieral gél po pokožke. Najprv na rukách, potom cez hrudník až ku chrbtu odkiaľ som prešiel na zadok, len pre vlastné potešenie, a ľahko pohladil jej nohy. Ako som pred ňou kľačal, nosom som prešiel po jej podbrušku a ja som cítil ako zneistela. Tak som sa postavil a radšej prilepil svoje pery k tým jej. Prekvapene som zamrkal, keď sa odtiahla a sklonila pre môj šampón. Nervózne sa zasmiala a ja som sa o niečo sklonil, aby na mňa dočiahla. Pomaly masírovala pokožku mojej hlavy a ja som cítil ako vzdych unikol spomedzi mojich pier na čom sa ona zasmiala.

„Veď ani nič nerobím," rozosmiala sa a ja som s úsmevom mykol plecom.

Rýchlo som si zmyl šampón a konečne otvoril oči, aby som ju mohol vidieť. Spravil som krok k nej, čo ju donútilo oprieť sa o stenu a zaškeriť na mňa. Opäť som sa vrhol na jej pery, moje ruky stále blúdili po jej tele. A úprimne, nevedel som si predstaviť krajšie ráno. Kiežby to takto mohlo byť každý den...Urobím to. Navrhnem jej spoločné bývanie! Nemôže povedať nie!

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now