22

6.1K 248 2
                                    

  Keď som v pondelok smerovala na dejepis, všetko sa zdalo iné. Teda ohľadom Jaydena. Na plese sme sa rozprávali, chvíľu tancovali a potom len jedli a smiali sa.

Celý večer bol taký uvoľnený a úžasný. A keď som sa ráno zobudila, spal v Luinej posteli. Tom zrejme chcel robiť...veci...so svojou frajerkou. A tak sme si zašli na raňajky.

Cítila som sa akoby sa všetko vyriešilo a my sme dlhoročný kamaráti. „Ahoj," ozvalo sa mi pri uchu a ja som sa len usmiala pri známom hlase. „Ahoj," zašepkala som, hladiac priamo do jeho žiariacich očí. Spolu sme vošli do triedy a on si opäť sadol vedľa mňa.

Cítila som zvláštnu energiu. Akoby mi len jeho blízkosť dodávala život a úsmev na tvári. Bože čo sa to so mnou stalo? Našu hodinu, prebiehajúcu v príjemnom duchu, prerušil rozhlas. „Z dôvodu nahlásenia porušenia pravidiel bývania v študentskom internáte, prosím všetkých študentov aby sa dostavili do svojej izby, kde prebehne kontrola. Ďakujeme," ozvalo sa a zrazu všetky príjemné emócie boli preč.

„Kurva," zamumlal si Jayden a vytiahol ma na nohy. Ani som nestihla reagovať a už sme bežali k internátom.

Pane bože. Čo urobím zo Sheerou? Čo ak ju už našli? Kto ju nahlásil? Bože čo ak ma vyhodia zo školy? Ja nechcem skončiť späť doma a pracovať niekde v kaviarni. Bože. „Pokoj," zamumlal Jayden a s výdychom sme sa rozbehli po schodoch.

Keď sme vtrhli do izby bola tam len Lua a nepríjemne zazerala na Caroline. „Kde je Sheera?" opýtala som sa okamžite no oni stále na seba zazerali. Čo sa stalo? Nakoniec som zazrela jej chvost pod perinou a okamžite k nej priskočila.

„Daj mi ju, Jayden." Ja som naňho vydesene pozrela. „Bude to okey," zašepkal mi pri uchu a odhrnul vlasy z tváre. Počula som ako sa Caroline a Lua prekrikujú, no nerozoznávala som slová. Vnímala som len Jaydena- to ako blízko mi bol, a ako jeho prsty jemne držali moje líce.

„Postarám sa o to," zašepkal a zobral si Sheeru na hruď. „Potom sa stretneme," jeho pery dopadli na moje čelo a ja som len zavrela oči a zhlboka sa nadýchla.

Keď som oči otvorila, už tam nebol. Ani Caroline. Bola tam len Lua ktorá na mňa prezrievavo hľadela. „Neboj sa, Jayden sa o to postará!" žmurkla na mňa a zvalila sa na posteľ. Len som prikývla no stále som zúfalo hľadela na dvere. Prosím, nech mu to vyjde.

[Jayden]

„Pokoj maličká," zamumlal som k Sheere a vložil ju pod starý drevený altánok. Položil som nad dieru latky a pomaly fajčiac cigaretu a vybral k internátu.

Na moment som zavrel oči pred ktorými sa hneď zjavila Freya. Bože, som šialený. Šaliem z nej. A kurevskú Caroline za toto zabijem. Toto bola rana pod pás- nahlásiť, aj keď nepriamo, porušenie nejakých sprostých pravidiel. Veď Freyu mohli vyhodiť! To...to by bolo strašné. Neviem si predstaviť, že by tu zrazu nebola.

„Pán Ackles, kde ste boli?" nejaká divná profesorka, ktorú som ani nepoznal mi zatarasila vchod do internátu. Len som nadvihol obočie a poukázal na cigaretu medzi mojimi prstami.

Zašliapol som ju do zeme a len sa presladene usmial do jej zamračenej tváre. Obišiel som ju a vybral sa hore. Musím ísť za Freyou. Počul som rozruch a tak som pridal do kroku. Lua stála v ich dverách a hneď ako ma zbadala vybrala sa ku mne.

„Kde je Freya?" zamumlal som okamžite a nakúkal ponad jej rameno. Len položila ruku na moju hruď a zatlačila ma ďalej od ostatných.

„Tá štetka ju priamo označila, že to ona porušila pravidlá. Nič však nenašli. Sheeru máš ty a ostatné potreby sú ..vieš kde," pousmiala sa. Vidím, že mysleli na všetko.

Z izby vyšli dvaja predsedovia komisie a za nimi sa zjavila Freya, s neutrálnou tvárou. Vybrala sa k nám a Lua ju hneď objala. Len som tam ticho stál a ona sa na mňa pousmiala.

„Je to v poriadku," zaborila si nos do Luiného ramena, no nespúšťala pohľad zo mňa. Len som sa usmial. „Zabijem ju," mrmlala si Ava, ktorá sa postavila vedľa mňa.

Nenávistne zazerala na Caroline na druhej strane, ktorá nás bezvýrazne sledovala. Odfrkol som si a Freya sa na mňa zvláštne zamračila. Pustila Lu a presunula sa ku mne. „Ste nebodaj s Caroline za zle?" založila si ruky na hrudi a prekvapene nadvihla obočie. Len som sa na ňu zamračil. „Nebavím sa s ňou už dlho. A toto bolo moc. Za toto by som ju zmlátil, keby to nebolo dievča," odfrkol som si a ona sa zamračila.

„Ale veď...po tom...ehm..vieš čom, som sa chcela ísť s tebou porozprávať ale mal si tam Caroline,"

„Nezmysel," zamrmlal som a prekvapene pozrel na ňu. „Vtedy predsa pršalo, bol som vonku a keď som prišiel, bol tam iba..." zasekol som sa a pozrel na Toma stojaceho obďaleč. To nie! To nemôže byť pravda! Žeby sa vážne Caroline znížila na takú úroveň, a vyspala sa s Tomom? Pane bože. Toto sa nedeje!

„Kto tam bol?" pozrela na mňa a ja som len pokrútil hlavou. „To je jedno. Ale nespal som s ňou. Prisahám," prikývol som a ona sa len pousmiala. „Môžeš si predsa robiť čo chceš," povedala no napriek tomu sa sama pre seba usmiala.

„Poď," hlesol som a za ruku ju stiahol ku schodom. Zo smiechom sme zbehli dole a ja som ju viedol cez starý park k altánku.

Objavil som ho už dávno, bol totálne zničený, ale nejakým spôsobom bolo práve to na tom krásne.

Poobzeral som sa, no nikto nás nesledoval. Tak som jednoducho odkryl dieru a vytiahol Sheeru von. Bola síce trochu špinavá, ale aspoň mohla zostať. Vedel som, aká je pre ňu dôležitá. Veď na stanovačke bez nej ani nemohla zaspať.

„Ďakujem. Naozaj strašne moc," pritúlila si ju k hrudi a potom ma objala. Pevne som chytil jej pás a pritiahol si ju bližšie. Zhlboka som sa nadýchol a usmial sa pri jej známej čerstvej vôni. A zrazu som vedel, že to bola pravda.

Ona je môj domov.  

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now