75

4.1K 174 0
                                    

[Jayden]

"Panebože,"vydýchla Frey do telefónu a ja som na ňu spýtavo pozrel. Už 15 minút telefonovala s Avou a popri tom si ani neuvedomila, že si hladká bruško. Och už to dostáva aj ju. Hahaha už si vytvára vzťah ku našej Gracie.

"Jay zošalie keď mu toto poviem!"rozosmiala sa a ja som len vyhľadal jej ruku a stisol ju, stále však dávajúc pozor na cestu. Na ceste bola kopa áut a ja predsa nechcem aby sa mojim dievčatkám niečo stalo.

"Ako to berie Matty? Och ja som to vedela! Drsní chlapci nie sú napokon až takí drsní. Moment to vážne? Ale veď ste hovorili... aha. No zavolám keď dorazíme." so skrčeným obočím zrušila hovor a len zostala hľadieť pred seba.

"Ava je naozaj tehotná,"vydýchla a ja som sa len rozosmial.

"Chudák dieťa,"zamumlal som si a čakal od nej plesnutie po ramene ale nič také neprišlo. Zmätene som sa otočil na jej vykolajený výraz a starostlivo sa zamračil.

"Čo sa deje?"stisol som jej ruku a ona sa len oprela do sedačky a sklopila pohľad.

"Ja...bože. Oni si ho chcú nechať Jayden. Vraj Matty chytil tvoj syndróm nadšeného otecka a preniesol na ňu to nadšenie a chcú si ho nechať aby vyrastalo zároveň s našim či čo. To je šialene to je proste... šialené!"zdesene na mňa hľadela a ja som sa len usmial.

"Nerozhodli sa asi tak pred mesiacom že ak by sa to stalo dajú ho určite na adopciu?" Uchechtol som sa.

"Presne!"vykríkla a len pokrútila hlavou.

"Čo sa to sakra deje Jayden?"vydýchla a ja som sa len usmial.

"Grace bude mať kamaráta svojho veku v dome?"nadvihol som som obočie a tentoraz to plesnutie prišlo a ja som sa len rozosmial.

"Ja ani neviem či si Grace necháme,"pozrela na mňa a ja som sa usmial.

"Nechcem ťa tlačiť ale necháme. Pozri nebudeš tým prechádzať sama. Ava bude prechádzať tým istým môžete sedieť a popíjat tú vašu kávičku a nadávať ako vás bolia kríže alebo čo. Gracie je len naša. Naša a nikoho iného,"pozrel som na ňu a ona len bez ďalšieho slova odvrátila pohľad von oknom. Ach Frey. Už prosím súhlas s mojim perfektným plánom.

Keď sme dorazili jej otec a Rebeka sedeli na priedomí a pili kávu. Len som zaparkoval obaja už vstavali a hnali sa k nám stískajúc nás v objatí. "Bože som na vás tak hrdá. Rok za vami. A navyše tak úspešne!"rozosmiala sa Rebeka hladkajúc Frey bruško.

Frey sa len začervenala a pozrela na otca.
"Ako sa cítiš? Všetko v poriadku?" Starostlivo si ho premerala a on len so smiechom mávol rukou. Odkedy sa Freyin otec smeje?

Prehodil ruku okolo Rebekinych ramien a my sme len obaja na nich prekvapene pozreli. "Ehm deje sa niečo o čom neviem?"odkašlala si Frey a rovnakú otázku som mal na jazyku aj ja
.
"Len sme sa s Rebekou trochu...zblížili."

usmial sa na ňu a ona sa len naňho široko usmiala jej líca červené.  Oh niekto sa tu bližšie spoznal. Och bože. Kto to nečakal nech zdvihne ruku. Úprimne ja zdvíham ruku. Myslel som že jej otec bude dosmrti verný svojej mŕtvej žene. Hádam že život je samé prekvapenie huh.

"No ale nestojme tu poďme dnu,"mávla rukou Rebeka a pomohla nám s batožinou.
Zložili sme sa v Freyinej izbe a ja som sa len zvalil na posteľ sledujúc Freyu pobehujúcu po izbe.

"Ale Freyuška nebehaj a ľahni si ku mne"zaškeril som sa a ona len porazene vydýchla a prešla ku mne zvalujúc ma na chrbát a prišpendlujúc k posteli. Ani som nestihol pipnut a už sa vrhla na moje pery a ja som len prekvapene vyvalil oči. Toto je to o čom hovorila Erica? Woah okej toto sa mi páči.

S úsmevom som chytil jej boky a spolupracoval, no ona zrazu len zastavila a schovala si tvár do ohybu môjho krku nepokojne dýchajúc. „Čo sa deje?" zašepkal som jej do ucha a len ľahko pohladil chrbát.
„Ja len...potrebovala som uistenie. Ako, že aspoň niečo je v poriadku. Že ma stále chceš. Lebo to vyzerá, že celý svet sa stavia naruby. Modrovlasá Ava, ktorá celý čas čo ju poznám kričala 'bez záväzkov' a Matty, šialene zamilovaný do Kayi – hej oni dvaja sa spolu chcú vziať a mať dieťa," vydýchla a už sa nadychovala k pokračovaniu ale ja som si nemohol pomôcť a prerušil ju.

„Oni sa idú brať?"

„Jop," vydýchla takmer až neveriacky a na moment na mňa vykolajene pozrela.

„Oni svadba a dieťa. Ocko a Rebeka – tí ani nechcem vedieť čo robili. A sú spolu? Asi?" zmätene vyfúkla a znova vtisla malý bozk na moje pery. Oprela sa o moju hruď a ja som ju len pevne objal zanechávajúc na jej čele náhodné bozky.

„Pokoj Frey," boštek na spánok. „Som tu pre teba aj pre Grace," boštek na čelo. „A nikam neodídem!" boštek na nos. „Nikdy," zašepkal som a konečne prilepil pery k tým jej.
Neodídem ti Freya.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now