56

5.2K 200 1
                                    

Bola už tma a okolo nášho ohňa sa zrazu zišlo oveľa viac mladých ľudí. Niektorí doniesli rádio, iní alkohol. Každopádne som to rozhodne nečakala. Zvlášt som nečakala, že niekedy budem s Jaydenom tancovať na pieskovej pláži, nad nami svieti mesiac a všade naokolo znie španielska hudba.

Asi to bola nejaká ich tradičná hudba, lebo všetci domáci spievali na plné hrdlo spolu s Mattym a Luou, ktorý sa stali tlmočníkmi večera. Nepila som moc, ale aj tak som sa cítila nabudená. Jay toho vypil podstatne viac- možno práve preto sa so mnou zvŕtal akoby šlo o život. Často sa mi stalo že ma len tak vyzdvihol do vzduchu, raz sme dokonca aj skončili na zemi a len sa smiali. Blázon môj. Teraz dostatočne vytancovaní sme sa obaja vybrali k nášmu stanu.

Oprášila som sa čo najviac od piesku až potom vošla dnu. Zvalila som sa na zem a len úlavne vydýchla. Jay zazipsoval stan a po štvornožky prešiel ku mne.

„Freyyy," zaspieval po tichu a onedlho som ho zbadala týčiť sa nadomnou.

Začal vyhŕnať moje šaty vyššie a vyššie a ja som sa len rozosmiala keď vtisol bozk nad môj pupok. Pretiahol mi šaty cez hlavu a jeho pery okamžite našli tie moje. Keď sa naše jazyky dotkli, hned som zacítila alkohol a cigarety, ale už som si na to zvykla. Teda za tú dobu čo sme spolu. Nie je to úžasné, ale je to proste Jay. Ani som nezaregistrovala, že mi začal rozopínať plavky, až pokiaľ ich neodhodil nabok.

„Jayden! Vonku sú ľudia!" zasyčala som okamžite a zakryla si hruď. Len si povzdychol a zvalil sa nabok vedľa mna.

„Je mi to jedno, Frey," pokrútil hlavou a len sa na mňa zaškeril.

„Čo ak niekto vojde?" zahryzla som si do pery.

„Prečo by sem niekto chodil?" uchechtol sa, „A navyše som všetko zazipsoval a dokonca dal na zips aj zámok!" zdvihol do vzduchu jeden prst a ja som sa rozosmiala.

Hudba zrazu utíchla a ja som už len počula ich hlasy. Hovorili po španielsky tak som sa spýtavo otočila na Jaydena.

„Lúčia sa, idú spať," šepol a stiahol si ma na svoju hruď. Pousmiala som sa a prstom pomaly blúdila po jeho hrudi. Zmizlo svetlo ktore sme mali vdaka ohnu a zrazu všetko utichlo.

„Vieš, čo by som chcel?"zašepkal a ľahko skusol moje ucho. Odpovedala som len tichým hm a on si povzdychol.

„Poďme sa kúpať. Ked všetci zaspia. Len ty a ja. Nahí," dodal a ja som sa uchechtla.

„To nie, to je šialené!" rozosmiala som sa.

„O to ide, láska," žmurkol a ja som cítila, že moje srdce začalo biť rýchlejšie.

Zbožnujem ked ma volá láska. Aj keď nenávidím tieto prezývky. Od neho to proste znie tak...dokonalo. Znova sa vrhol na moje pery a obmotal ruky okolo môjho tela. Položila som ruku na jeho bok a užívala si jeho horúcu pokožku. Na moment som sa odtiahla od jeho pier a snažila sa v tma rozoznat jeho tvár.

„Pili sme, nebolo by zodpovedné íst do vody, mohlo by sa niečo stať. Nabudúce, dobre?" usmiala som sa a on len prikývol.

Prevalil ma na chrbát a už som len cítila ako zanecháva bozky na mojich prsiach. Jedna z jeho rúk začala stahovať spodný diel plaviek a ja som sa v duchu zasmiala.

„Matty!" Kayin výkrik prerušil okolite ticho a ja a Jayden sme na seba len pozreli a vybuchli do smiechu, rovnakú reakciu som začula aj z dalších stanov.

„Dobre Matty!" zakričal po ňom Jay a ja som ho plesla po pleci.

„Sklapni, hej? Akoby ste vy robili niečo iné!" odkričal mu a ja som cítila ako sa červenám.

„Ticho, Frey mu povedala nie!" zapojila sa aj Ava a ak by sa dalo umrieť od hanby, už mi teraz vybavujú pohreb.

„Bože, sklapnite!" okríkol ich Jay a ja som si zakryla tvár, aj keď ma nemohli vidieť.

„Frey," zašepkal a odsunul moje ruky nabok.

„Umieram od hanby," vydýchla som skoro nečujne a on sa iba zasmial. Zakryl moje telo tým svojim a len mi vtisol pusu na líce.

„Dnes teda asi nič, čo?" povzdychol si a ja som len prehrabla jeho vlasy.

„Vážne? To sa mam teraz obliecť?"

„O tom som nič nepovedal," rozosmial sa a rukami obkreslil tvar mojich bokov.

Na moment teplo jeho tela zmizlo ale o chvíľu bol spät a obe naše telá skryl pod príjemnú deku. Pritlačil si ma k hrudi a jedna jeho ruka sa uložila na mojom zadku.

„Si fakt idiot, vieš to?" zamumlal som rozospato a on sa rozosmial.

„Aj tak ma miluješ, láska," sebavedome odpovedal a ja som neprotestovala. Už som pomaly zaspávala keď som ešte začula z vedlajšieho stanu Mattyho hlas.

„Ja tak shipujem frayden " vydýchol čo spôsobilo další výbuch smiechu.

Crazy for This GirlWhere stories live. Discover now