Împletind Iubirea - Varianta...

By AlexaandraGheorghe

305K 18.7K 3K

Când crezi că nu mai ai nimic, că sufletul ți se scurge printre degete și inima își pierde din putere, când s... More

CAPITOLUL 1
CAPITOLUL 2
CAPITOLUL 3
CAPITOLUL 4
CAPITOLUL 5
CAPITOLUL 6
CAPITOLUL 7
CAPITOLUL 8
CAPITOLUL 9
CAPITOLUL 10
CAPITOLUL 11
CAPITOLUL 12
CAPITOLUL 13
CAPITOLUL 14
CAPITOLUL 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Volumul 2, Capitolul 1
Volumul 2, Capitolul 2
Volumul 2, Capitolul 3
Volumul 2, Capitolul 4
Volumul 2, Capitolul 5
Volumul 2 Capitolul 6
Volumul 2 Capitolul 7
Volumul 2 Capitolul 8
Volumul 2 Capitolul 9
Volumul 2 Capitolul 10
Volumul 2 Capitolul 11
Volumul 2 Capitolul 12
Capitolul Final
Epilog
Capitol Bonus
Nota Autoarei

Capitolul 28

6.2K 365 72
By AlexaandraGheorghe

- Te iubesc! îi șoptesc printre lacrimi, înainte să îmi apropi buzele de ale sale și să i le prind într-un sărut prin care încerc să îi arăt tot ceea ce nu sunt capabilă să îi spun în față, iar el nu ezită nici un moment, mă lipește de pieptul său și îmi sărută buzele cu aceeași foame.

Îl iubesc pe Alex cel grijuliu, dar mă înfior și mai tare când renunță să mă protejeze și nu își mai înfrânează dorințele, îl ador atunci când mă sărută în felul ăsta, carnal, sălbatic și când își plimbă grăbit, dar atent, degetele pe spatele meu.

Încă îmi simt lacrimile curgând pe obraji, dar nu mi le pot înfrâna când în minte îmi sună vocea lui rostind acele versuri. Nu mi l-am imaginat niciodată atât de romantic, nu pare genul de bărbat care face asta pentru o femeie, dar uite că pentru mine a făcut-o. A fost felul lui de a-mi spune Te iubesc! și, sinceră să fiu, nu îmi doresc să o fi făcut în alt mod.

Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știu despre el încât mi se face frică! Mi-e frică de ceea ce aș putea afla, însă, în egală măsură, știu că nu mă voi simți, în nici un alt loc, mai bine protejată și mai în siguranță ca în brațele lui.

Știu că nu este un bărbat perfect, știu că are o mie și unu de defecte, că va veni un moment în care mă va dezamăgi, îmi va rupe sufletul în fâșii lungi îmbibate în durere și inima în cioburi roșiatice ce niciodată nu se vor mai putea lipii sau coase la loc, altul în care mă va face să îl iubesc și mai mult, să îl ador și să îl doresc cu fiecare celulă din corp, dar cu toate astea sunt sigură că doar în brațele lui mă voi simți acasă, doar el îmi va putea aducea senzația asta de liniște și doar lângă el mă voi putea simți ca acum: iubită, apreciată, dorită și respectată!

Mă las purtată de intensitatea cu care mă sărută și îmi golesc mintea de orice gând ce încearcă să își facă loc. Poate că am început eu jocul dintre buzele noastre, dar el a preluat conducerea, transformând sărutul flămând în unul dulce, tandru ce îl simt până în adâncul sufletului. Își mișcă atât de ușor buzele peste ale mele încât cred că are impresia că va rămâne fără ele dacă le devorează prea repede, ca și cum s-ar consuma dacă le-ar săruta mai cu poftă.

Sărutul său mă trezește la viață, îmi pune tot sângele în mișcare și mă face să renunț la orice urmă de rușine, lăsând să iasă la suprafață cele mai întunecate și ascunse dorințe ale mele, am încredere în Alex, am sentimentul că orice aș face nu i se va părea exagerat și nici nu mă va lua în derâdere, în cel mai rău caz se va amuza de stângăcia mea în a face lucrurile și mă va tachina cu anumite gesturi pe viitor, dar nu o va face niciodată în sensul rău.

Îmi îndepărtez ușor buzele de ale lui atunci când nevoia de aer devine indispensabilă și îmi lipesc fruntea de a sa, în timp ce încerc să îmi reglez respirația și să îmi stăpânesc impulsul de a nu sării pe el la propriu. Moliile, din stomacul meu, s-au transformat în fluturi cu aripi atent pictate în culorile curcubeului, ce mi-au invadat tot corpul și mă fac să îmi doresc să fiu a lui, să îl simt în toate felurile, să mă pierd în brațele lui, să îl simt tremurând de dorință datorită mie.

- Este greșit să te doresc, să îmi doresc să fiu a ta? Acum? Aici? întreb curioasă când respirația mi se mai reglează nițel.

- Nu , iubito. Pentru că și eu îmi doresc același lucru, îmi doresc să mă pierd în tine, să te fac a mea, să te sărut până rămâi fără aer, până când luna va fi înlocuită de soare, noaptea de zi, teama de curaj!

Nu spun nimic, nici măcar nu știu ce aș putea spune, mi-e teamă să nu stric momentul ăsta, așa că prefer să tac. Mi se pare totul atât de romantic, atât de frumos! Cu Eduardo nu am avut niciodată parte de astfel de momente. Poate doar la început, de fapt, la început, chiar a fost frumoasă relația noastră. Mă făcea să mă simt frumoasă și importantă pentru el. Săruturile lui erau tandre, însă niciodată nu m-au făcut să zbor și nici nu mi-au adus primăvara în suflet așa cum o fac ale lui Alex. Atingerile lui nu m-au făcut, nici măcar o dată, să tremur în felul în care o fac atunci când palmele iubitului meu se plimbă pe pielea mea, parfumul pielii lui nu a fost niciodată un drog pentru mine, așa cum nici de buzele lui nu am fost nici măcar o clipă dependentă.

Am avut perioade frumoase, a știut mereu să mă surprindă plăcut atunci când voia să obțină ceva de la mine, la fel a fost și cu noaptea în care am fost pentru prima dată a lui. O cină gustoasă, șampanie scumpă, o cameră de hotel plină cu lumânărele parfumate și un Te iubesc! scris pe pat cu petale de trandafiri. A fost o seară specială, frumoasă, însă în ultimul timp, sexul ajunsese ceva mecanic! Nu mai era atent, tindea să sară peste preludiu, el era singurul ce ieșea satisfăcut. Nu doar o dată s-a întâmplat să adorm frustrată sau plângând din cauza acțiunilor lui, dar îl iubeam și credeam că toate perechile trec prin asta. În naivitatea mea speram că după nuntă lucrurile aveau să se schimbe, că el se va schimba. Îmi alung și acest gând din minte! Alexander nu este el!

Privesc în jurul nostru, admirând felul în care sunt împrăștiate o multitudine de lumânărele ce luminează plaja pustie, lumina de veghe din casă este dată la minim așa că nu ajunge până aici, dându-mi senzația de intim. Nu știu dacă a pregătit întenționat toate astea, dar îmi place! Auzul îmi este răsfățat de sunetul valurilor ce se sparg furioase de țărm, iar eu mă las îmbătată de parfumul pielii lui Alexander și mirosul de sare specific mării, ce mă fac să îmi pierd până și ultima fărâmă de rușine.

Trupurile ne sunt mângâiate de un vânticel suav, călduț și de lumina lunii pline. Miile de stele, ce împodobesc bolta cerească, sunt martorele promisiunilor noastre rostite, sau nu, cu glas tare, iar eu mă simt ca în mijlocul unui ritual.

Promisiunile au fost făcute, iar drept jertfă ne oferim, unul altuia, inimile. Fiecare din noi își asumă consecințele a ceea ce a spus, ne-am pus sufletele pe tavă, iar de acum suntem unul la mâna celuilalt.

- Mi-e frică! șoptesc speriată, în timp ce încerc să mă concentrez pe ochii lui, cei mai frumoși și mai luminoși ochi negrii pe care i-am văzut până astăzi.

- Ți-am promis că nimeni nu îți va face nici un rău încă de pe vremea când tot ceea ce simțeam pentru tine era admirație! Te iubesc, Maya, iar cel ce se va lega de tine va avea de suferit, nimeni, nici măcar eu, nu are dreptul să te facă să suferi! șoptește serios, imediat după ce îmi prinde fața în palmele sale mari, însă pe mine m-a pierdut pe drum atunci când a rostit acele două cuvinte magice.

- Mă... Mă iubești?

- Da, scumpo! M-am îndrăgostit de ochii tăi, ce par că au furat culoarea limpede a oceanului, încă de când i-am văzut prima dată, de părul tău blond și pielea fină, din momentul în care le-am atins întâia oară. M-am lăsat îmbătat de parfumul tău atunci când te-am îmbrățișat pentru prima oară, devenind mai dependent de el cu fiecare zi ce trece, iar râsul tău este balsamul ce îmi vindecă toate rănile din suflet...

- Alex!

- Shht, lasă-mă să termin, scumpo!

-Nu! e tot ceea ce mai apuc să spun înainte să îi sar la propriu în brațe, să îl dezechilibrez și să cădem amândoi pe nisipul cald. Fă dragoste cu mine, Domnule Marquez! adaug serioasă, în timp ce îmi mut privirea în a sa.

- Ești sigură, Domnișoară Fernandez?

Nu îi răspund, îmi lipesc buzele de ale sale și îl sărut. Alex nu ezită, îmi răspunde la sărut, în timp ce își plimbă ușor palmele pe spatele meu. Încă am tricoul lui pe mine, dar e ca și cum nu ar fi pt că palmele sale și-au făcut cu ușurință drum pe sub el, făcându-mi să ardă fiecare bucățică de piele ce o atinge.

Îmi împletesc picioarele la spatele său și mă joc cu degetele în părul lui în timp ce adâncesc și mai mult sărutul. În momentul în care limba mea reușește să o găsească pe a lui încep un dans ce pare că l-au exersat din totdeauna, se ating ușor, se răsfață una pe cealaltă, își spun lucruri și își fac promisiuni numai de ele știute, făcându-mă pe mine să mă relaxez în brațele frumosului bărbat și să mă las condusă de instinctele primare.

Corpul meu răspunde singur la fiecare atingere a lui Alexander, respirația mi se accelerează și tremur, la propriu, de dorință și emoție în momentul în care își lipește palmele pe fesele mele și mă ridică de pe nisip, așezându-mă pe picioarele sale. Furtuna din suflet îmi pornește puternic dând naștere unui incendiu ce îmi arde la propriu fiecare organ în parte ajungând la sânii întăriți, ce aproape că cerșesc să fie atinși de Alexander și la punctul cel mai sensibil al corpului meu, ce tânjește după atingerea membrului său. Din instinct îmi lipesc pieptul de al lui, feminitatea mea ajungând deasupra sexului său, pe care îl simt întărit, iar asta mă excită și mai tare.

Sunetul pe care îl scot de la el atunci când mă mișc ușor în brațele lui mă face să capăt și mai multă încredere în mine și să pun în practică tot ceea ce mintea și inima mea își doresc să se întâmple așa că, îmi cobor mâinile pe corpul său.

Gândurile și temerile mele au dispărut de mult, lăsând în urma lor dorință, iubire și pasiune. Felul în care buzele noastre se iubesc, felul în care se incită una pe alta, laolaltă cu modul în care Alex îmi atinge pielea mă fac să tremur în brațele sale și să îmi doresc din ce în ce mai mult.

Întrerup sărutul atunci când nevoia de aer este primordială, buzele lui începând să lase urme umede și dulci pe maxilarul meu, coborând ușor pe gât. Fiecare loc atins de buzele lui parcă pune și mai multe paie pe focul ce arde în interiorul meu făcându-mă să mă topesc de dorință în brațele sale.

Nu mai răspund de acțiunile mele, corpul meu reacționează singur la ceea ce Alexander face, iar eu prefer să mă las manevrată de mâinile sale pricepute. Nu știu cât este de normal asta, dar bărbatul ăsta este capabil să mă urce pe culmile plăcerii doar sărutându-mă și dezmierdându-mi corpul cu palmele sale. Alexander face dragoste cu buzele mele, cu limba mea, cu fiecare bucățică de piele ce îi iese în cale, iar asta se simte atât de intens încât nu pot descrie prin cuvinte tot ceea ce simt în momentele astea, în care am impresia că merg cu pași siguri spre rai.

Îmi mut mâinile pe umerii săi fermi și trasez cu unghiile forme imaginare, în timp ce îmi dau capul pe spate pentru a-i da mai mult spațiu de joacă pe gâtul meu. E atât de plăcută senzația ce pune stăpânire pe mine în momentele astea, încât sunt capabilă să nu mă mișc nici un centimetru, să aștept cumințică să își plimbe buzele și limba pe tot corpul meu, sunt dispusă să plătesc orice tribut va fi nevoie, numai să nu fiu nevoită să renunț vreodată la asta.

Ronțăie ușor, între dinți, o bucățică de piele din dreptul claviculei făcând focul ce ardea mocnit în străfundurile mele să se intensifice. Un geamăt de plăcere îmi scapă printre buze făcând ca Adonisul din brațele mele să zâmbească, în timp ce urcă spre urechea mea mușcând, sărutând și alintând cu vârful limbii fiecare bucățică de piele ce îi iese în cale.

- Ah! exclam cu vocea gâtuită de plăcere, în momentul în care îmi strânge între dinți lobul urechii. Durerea provocată de mușcătura sa se alătură cumulului de plăcere, intensificându-l și parcă împingându-mă cu forță spre punctul cel mai înalt al fericirii. Nu îmi încap în piele de toate sentimentele și tot extazul acesta ce a pus stăpânire pe mine. Mă simt vie! Pentru prima dată îmi simt sufletul cu adevărat viu!

- Te doresc atât de mult! îmi șoptește ușor răgușit de plăcere în momentul în care mâna sa dreaptă se oprește pe sânul meu stâng. Mă înfior toată și pielea mi se face de găină în urma contactului. Felul în care îmi tachinează sfârcul întărit mă excită și mai tare. În momentul ăsta nici dacă începe cea mai mare furtună din lume nu sunt dispusă să întrerup ceea ce se întâmplă între noi, cu toate că furtuna cea mai periculoasă, dar frumoasă, se întețește în noi, cu fiecare gest pe care îl facem. Nu știu ce și cum simte Alex toate astea, dar ochii îi sclipesc zglobii, zâmbetul de satisfacție nu îi dispare nici un moment de pe chip, iar felul în care tresare atunci când îi ating punctele mai sensibile mă fac să cred că aceeași bătălie se duce și în sufletul lui.

Alexander îmi rulează în sus tricoul, iar eu, ca o fată ascultătoare, ridic mâinile pentru a-l ajuta să scape de el. Sunt goală în fata lui, iar felul în care privirea lui îmi arde fiecare bucățică, nouă, de piele ce îi apare în fața ochilor mă face să îmi pun mâinile pe obrajii lui și să îl trag într-un sărut sălbatic. Nu îmi e rușine că sunt goală în fața lui, orice urmă de pudicitate ce mai rămăsese în sufletul a dispărut o dată cu tricoul. Mânată de plăcere și cu mintea încețoșată de aburii pasiunii, încep un dans de dute-vino, masându-i cu feminitate, membrul său erect.

Zâmbesc satisfăcută când Alex reacționează scoțând un sunet de plăcere, în timp ce se joacă cu buzele și tachinează cu limba sfârcul de la sănul meu drept. Mă cabrez toată și mă împing și mai tare în umflătura din pantalonii săi, în momentul în care începe să sugă și să muște cu foame din bucata de piele rozalie ce este mai sensibilă ca niciodată la orice fel de factor extern. Ard pe interior din ce în ce mai tare, acțiunile lui Alex nelăsându-mi nici un moment în care să încerc să calmez vâlvătaia. Din contră, mă simt de parcă, cu fiecare secundă ce trece, o nouă picătură de benzină este turnată pe foc, făcându-l să se intensifice.

- Atât de dulce! exclamă mai mult pentru el, iar respirația lui caldă pe pielea mea sensibilă mă face să scot un alt sunet de plăcere. Mă așteptai, iubire? îl întreabă retoric pe celălalt sfârc ce stă pregătit, așteptând să fie și el dezmierdat.

Zâmbesc în urma gestului său, iar Alexander se rotește pe nisip cu mine în brațe. În momentul în care corpul meu face contact cu textura și căldura acestuia, un vânticel rece se pornește afară făcându-mi pielea să se înfioare sub cele două diferențe bruște de temperatură.

Săruturi umede sunt presărate de jur-împrejurul sânilor excitați, urmând ca mai apoi să coboare spre buric. Un sunet de plăcere îmi scapă printre buzele ce le tot torturez cu dinții, încercând să îmi înnăbuș gemetele de plăcere, atunci când Alex începe să îmi tachineze cu vârful limbii buricul.

Din instinct, îmi ridic bazinul, gest ce, bărbatului ce a trezit în mine toate simțurile și toți hormonii, îi provoacă un zâmbet.

- Te grăbești undeva, îngeraș? întreabă curios, în momentul în care încep să îmi mișc ușor bazinul sub buzele sale, din dorință de mai mult. Ușor iubito! Lasă-mă să mă bucur de textura pielii tale! adaugă, în timp ce coboară cu săruturi pe coapsele mele. Să îmi impregnez pe retină fiecare curbă a corpului, fiecare aluniță sau semn, să îți cunosc corpul mai bine decât o faci tu!

Vocea lui răgușită din cauza plăcerii însoțită de respirația sa pe pielea mea încinsă îmi trimit fiori în tot corpul, iar furtuna ce a început afară nu face decât să arate ce este în sufletul meu în acest moment. Mii de senzații se luptă să iasă la suprafață, dar doar una reușește să o facă de fiecare dată: plăcerea.

Trupurile ne sunt prinse în mreajele ei și nu avem nici o șansă să scăpăm înainte de a urca pe cele mai înalte culmi ale acesteia. Felul în care Alexander îmi tachinează, cu vârful limbii, zona intimă, mă face să escaladez mai mult în fugă acest vulcan al plăcerii. Simt nevoia disperată de a strânge ceva în pumni, dar cum nu suntem într-un pat, îmi umplu pumnii cu nisip și îmi mușc cu putere buza de jos până simt gustul metalic al sângelui. Știu că suntem singuri și nu m-ar auzi nimeni orice aș zice sau sunet aș scoate, dar parcă ceva mă oprește. Nici eu nu știu dacă e rușinea sau pur și simplu faptul că niciodată nu am simțit lucrurile astea atât de intens, iar acum nu știu cum să le manevrez.

- Nu te aude nimeni, iubito! Nu te mai chinui singură să îți înnăbuși gemetele, vreau să le aud!

Parcă hipnotizată de vorbele lui, dau drumul buzei inferioare și las un geamăt de plăcere să îmi scape printre ele atunci când Alex mă pătrunde, ușor, cu un deget. Mișcările pe care le face în interiorul meu mă fac să ajung pe marginea vulcanului și să cad în gol. După o săptămână de stres mă simt pentru prima dată relaxată, îmi simt corpul eliberat de toate tensiunile acumulate, iar valul de plăcere ce este eliberat din interiorul meu, aproape că mă lasă fără vlagă. Îmi simt toți fluturașii din corp eliberați, fiecare celulă în parte relaxându-se. Îl vreau pe el în mine, vreau să ajungem să fim un întreg, dar nu vreau nici să mă grăbesc. E atât de plăcută senzația asta, încât prefer să mă bucur de ea și să nu mă mai gândesc la ce se va întâmpla în momentul următor.

Felul în care el face dragoste cu mine este unic. Niciodată un bărbat nu m-a sedus și iubit cu atâta grijă! Ce naiba vorbesc?! Cum am mai spus, nici măcar Eduardo nu o făcea, iar după el a mai fost unul singur și acum Alex. Nu am experiență în arta dragostei, dar sunt ferm convinsă că Alex este dispus să îmi arate tot ceea ce știe.

Furtuna de afară s-a întețit o dată cu intensitatea orgasmului meu, iar ploaia a fost eliberată din ceruri, exact în momentul în care am intrat într-o cădere liberă de pe marginea vulcanului. Lava din interiorul coapselor mele încă fierbe neliniștită, nereușind să o calmeze nici măcar picurii de apă ce cad cu viteză din norii ce mi-au astupat cu nerușinare felinarul nocturn.

- Nici să nu îndrăznești! mârâi iritată spre bărbatul din fața mea atunci când îl văd ridicându-se și pregătindu-se să mă ridice și pe mine pentru a ne adăposti de furtuna ce se dezlănțuie în jurul nostru!

Nu zice nimic, doar stă și îmi privește cu dorință corpul mângâiat de stropii de apă ce sunt cernuți din cer, în timp ce își trece o mână prin părul ud. Nu e nimic ieșit din comun la gestul său, dar în momentul ăsta mi se pare atât de sexi, încât nu îmi pot înfrâna instinctul de a mă ridica și a-i dezmierda la rândul meu corpul, alături de picăturile de apă, ce îi trasează pe pieptul bine lucrat, drumuri știute doar de ele.

În momentul următor sunt în genunchi în fața lui și, imediat după ce îmi așez o mână pe ceafa lui, îi prind buzele și limba într-un joc știut doar de ele. Îmi mișc mâna dreaptă pe pieptul său, iar în momentul în care trec cu vârful unghiei pe deasupra sfârcului său întărit, îl simt icnind de plăcere. Sunetul scos de el îmi dă de înțeles că este bine ceea ce fac, așa că, continui să desenez forme imaginare, lăsându-mi degetele să exploreze fiecare bucățică de piele ce îi iese în cale. Nu doar el vrea să îmi memoreze corpul, același lucru îl vreau și eu! Îmi doresc să îi dezmierd fiecare bucățică de mușchi în parte, să îi simt sub palme fiecare formă a corpului său, să îl fac să tremure și să ardă de dorință la fel de tare ca mine. Nu am fost niciodată o femeie care a așteptat să i se ofere totul pe tavă și nu sunt nici acum. Îmi place să mă implic, să îi ofer iubitului meu aceeași plăcere pe care mi-o oferă el. Am încercat să fac asta cu Eduardo, dar nu mă lăsa. Aceeși frază cu Nu ai experiență! o auzeam de fiecare dată. Era frustrant!

Îl simt încordându-se în momentul în care degetele mele îi trasează forma V-ului, ce de obicei se pierde sub betelia boxerilor sau a pantalonilor, însă nu mă opresc, realizând abia acum că Alexander este gol în fața mea, iar eu nici măcar nu știu când a scăpat de pantalonii scurți. Felul în care reacționează corpul lui sub buzele și palmele mele, îmi dau o imensă senzație de satisfacție și mă împing de la spate să nu mă opresc. Dar nici nu cred că aș mai putea face asta acum. Dorința este atât de mare, la amândoi, încât împlinirea mult așteptată este inevitabilă.

Simt ploaia întețindu-se odată cu focul ce arde în noi, în momentul în care mâna mea poposește pe membrul lui. Îl alint ușor cu buricele degetelor, iar apoi încep să îi masez lungimea cu mișcări de sus în jos și invers. Nu am mai făcut asta până acum, dar felul în care Alex înghite în sec și respirația sa accelerată mă fac să continui. Nu mă văd în stare să merg mai departe în joaca cu membrul său, dar asta nu înseamnă că nu am alte posibilități de a-l alinta și tachina.

- Te vreau, iubito! exclamă printre gemete Adonisul din fața mea, în momentul în care îmi eliberează buzele pentru a ne umple plămânii cu o gură de aer bine meritată.

- Și ce te împiedică să mă ai? Te doresc, Alex! Corpul meu tânjește după al tău la fel de mult cum și al tău îl vrea pe al meu! mârâi cu vocea aproape stinsă de dorință, fără să mă opresc din a-i alinta cu mâna dreaptă, membru erect.

Împins de mărturisirea mea, îmi prinde mâna dreaptă într-a sa și imediat după ce mi-o sărută scurt, se ridică cu mine în brațe și se apropie cu pași mici, dar fermi, de malul apei. Ploaia este din ce în ce mai puternică și vântul tot mai rece, dar corpul meu pare că nici nu simte, doar atunci când simt contactul brusc al spatelui meu cu nisipul rece și valurile ce îmi mângâie ușor picioarele, simt un fior rece, ce îmi străbate tot corpul, făcându-mă să mă înfior, dar nici măcar asta nu reușește să estompeze intensitatea cu care vulcanul meu interior stă să erupă pentru a doua oară.

Alex se așează cu grijă deasupra mea și îmi prinde buzele într-un sărut tandru, în timp ce își poziționează membrul în cel mai sensibil loc al trupului meu. În momentul în care mă pătrunde, senzația de plinătate pune stăpânire pe corpul meu, închid ochii din instinct și ies în întâmpinarea corpului său. Mii de semnale electrice sunt trimise în tot corpul atunci când mușchii mei interiori sunt alintați cu mișcări de dute-vino, iar senzația de piele pe piele este atât de plăcută încât simt că apogeul furtunii din interiorul meu este atins. Tornada de sentimente se mișcă atât de rapid încă atingerea fericirii supreme este eminentă.

Alexander îmi dezmiardă corpul cu palmele sale, trasând linii imaginare cu ajutorul degetelor pe pielea udă a corpului meu înfierbântat, făcându-mă să îmi deschid ochii și să îi prind buzele într-un nou joc. Poate că sunt exagerată, însă în momentul ăsta nu mă pot sătura de dulceața buzelor sale. Limba mea își caută disperată partenera de dans, iar felul în care se împletesc atunci când se regăsesc ne face pe amândoi să gemem înfundat.

Perfect! Exact așa mă simt! Nu mai contează nimic din jurul nostru. Nici marea ce ne mângâie timidă corpurile, nici picăturile de apă ce își croiesc grăbite drum pe corpurile noastre, nici fulgerele ce ne luminează uneori chipurile pe care nu poți citi decât plăcere, nici tunetele ce par că se întețesc, în același timp cu sunetele de plăcere scoase de noi, nici luna ce s-a lăsat ascunsă în spatele norilor negrii. Nu sunt conștientă decât de felul în care corpurile noastre se împletesc, de cât de bine se potrivesc, de cum fiecare curba a corpului meu se îmbină cu fiecare curbă a corpului său. Dumnezeu ne-a creat special unul pentru celălalt, iar destinul s-a ocupat să ne aducă împreună!

Îmi simt inima bătând cu putere și din curiozitate îmi mut mâna în dreptul inimii lui. Exact cum mă așteptam, bate la fel de puternic și în același ritm nebun ca și a mea.

În momentul în care întrerupe sărutul, se răsucește pe nisipul îmbibat de apă, cedându-mi mie conducerea mișcărilor. Nu îmi ia mai mult de un moment pentru a-mi stabili ritmul potrivit și lui nici o secundă pentru a se adapta la el. Mâinile sale îmi susțin ferm talia, în timp ce încep să cresc viteza mișcărilor. Mă aplec și îi sărut tandru bucățica de piele ce îi acoperă inima, în timp ce Alex se împinge tot mai repede și mai adânc în mine făcându-mă să tremur în brațele sale.

Sunt la un pas să cad în gol, dar sunt fericită pentru că felul accelerat în care respiră și modul în care îi tremură corpul sub al meu, mă asigură că el este lângă mine, dispus să facem împreună ultimul pas.

Și îl facem, privindu-ne în ochi, amândoi ne eliberăm în același timp, cu corpurile tremurânde, acompaniați de natura ce pare că se dezlănțuie din ce în ce mai tare, dar pe care, acum, nu avem timp să o băgăm în seamă. În momentul ăsta mă simt mai fericită decât am fost vreodată până acum. Mă simt relaxată, simt că plutesc și că toată lumea este a mea. Nu e prima dată când mă culc cu un bărbat, dar este ca și cum ar fi!

Liniștea ce pune stăpânire pe corpul meu, imediat ce spasmele orgasmului au trecut, este un sentiment, în totalitate, necunoscut mie. Poate că este o greșeală să îl compar până și în momentul ăsta pe Alexander cu Eduardo, dar este prima dată când un bărbat reușește să mă facă să simt asta după ce facem dragoste, nu contează că Eduardo a fost primul bărbat în viața mea, ci doar că Alexander este primul care m-a făcut să mă simt cu adevărat apreciată, iubită, frumoasă, femeie în adevăratul sens al cuvântului.

Realizez unde sunt abia atunci când simt așternuturile fine sub trupul meu gol. Nu știu cum am ajuns aici, nu sunt conștientă de nimic din jurul meu în afară de bărbatul frumos ce mă trage în brațele sale. Nu prea sunt o fire docilă, dar în momentul ăsta mă las ghidată de acțiunile sale și îmi așez capul pe pieptul său ud, amândoi suntem uzi, dar nu asta contează acum, de fapt, singurul lucru important, în momentul ăsta, este vraja puternică ce încă este stăpână pe mințile și trupurile noastre și ceea ce inimile noastre își comunică cu disperare.

- Te iubesc! îmi șoptește ușor, Alex, cu buzele lipite de fruntea mea.

- Te iubesc! îi răspund cu vocea stinsă, poate prea stinsă pentru că nu sunt sigură dacă m-a auzit sau nu, însă nu mai am puterea de a repeta ceea ce am spus înainte de a fi prinsă în mreajele dulci ale somnului!

Continue Reading

You'll Also Like

1.6M 65.9K 48
Totul era bine si frumos, pana cand sa isi faca aparitia barbatul misterios si foarte increzut, care crede ca le stie pe toate si care are totul la p...
225K 10.3K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...
15.4K 2.5K 36
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...
55.4K 5.1K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...