• 199 •

122 15 15
                                    

Já: dostanu ke svátku money
Já: otevřu Aliexpress a do vyhledávače zadám Queen 😂😂

Lidičkyyyyy, máme tu předposlední část téhle knihy, bohužel 😭. Ale druhý díl už je přichystaný, takže doufám, že se těšíte, já samozřejmě ano 💖💖.

REKLAMA TIME (ano, už zase xD)
Na mém druhém Wattpad účtě @rainbow_michala právě vyšla první část nové knížky, trochu psycho nádech, bude se líbit milovníkům DC a Harley Quinn, něco z Gothamu a nebyla bych to já, kdyby se děj neodehrával v sedmdesátkách . Takže budu ráda, když knížce i někdo z vás dá šanci 😉💖. Díky 💖💖

Ten pocit, když můj pes pořád leží na polštáři s Freddiem a líže ho 😂.

Guys! Objednala jsem si Queen mikinu a tričko z Aliexpressu za peníze ke svátku a nejradši bych jim to tam celé vykoupila, měli tam i dost cool Queen hodiny 🤯😂.

Jéééj, když je to ta předposlední kapitolka, mám tu pro vás vaši určitě oblíbenou hru (😂) a to poznávání Queen písniček podle emoji ✨✨👑. Vaše hádání napište opět do komentářů a já vám budu psát, jestli hádáte správně 💖.

1. 🤍👸
2. 🖤👸
3. 🍌🌴
4. ⚡️
5. 🌩⚡️😱
6. ❤️😵

Takže to bude pro dnešek vše, snad jste se bavili a budu se na vás těšit zase zítra a pak už u nové knížky, guys 💖. Děkuju za přečtení, hlasy a komentáře a mějte se famfárově jako vždycky, bye bye 👋👋👑👑

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now