• 16 •

222 21 8
                                    

Pozor, pozor, důležité hlášení! Víte, jak je ten plakát na Bo Rhap, kde je Freddie s mikrofonem na pódiu a za ním je takový ten barevný přechod z fialové do žluté? Tak podobnými barvami si chci nechat nabarvit vlasy. Děkuji za pochopení. Konec hlášení!

Taky si pořád dosazujete ke každé situaci Queeny a představujete si, že tam jsou? Třeba když jdu s kámoškou do aquaparku, pořád si představuju, jaké by to tak bylo s Queeny. No jen si to představte - snažíte se utopit Deakyho, děláte plavací závody s Brianem, jezdíte po tobogánech s Rogerem a skáčete do vody placáky s Freddiem. 😍😍

Mamka mě zkoušela ze zeměpisu a byly tam nějaké letopočty a já jí místo toho řekla omylem data narození Queenů 😂. Hups, stane se 🤷‍♀️😅.

Někdo: "Mám ráda Billie Eilish, jsem bad guy."
Já: "Těší mě, jsem Mr. Bad Guy."

Dneska nám při fyzice říkala učitelka něco o galliu a jeden otravný kluk začal po třídě hulákat: "Gallileo Figaro!" A já v duchu že: Přestaň, debile, jinak se k tobě ještě přidám.

Pokaždé, když při angličtině padne nějaké slovo, které mi připomíná písničku od Queen, snažím se jen nevybuchnout smíchy. Například, učitelka: "Bicycle." A já: 😂🤣🤯.

Omg, doba se kazí. Proč si všichni kluci dělají debilní patky? Kluci, inspirujte se Brianem 😂.

Ó můj božeee!!! Můj strejda má v našem domě obchod a já v obchodě slyším někoho, kdo má hlas úplně jako Roger! Sakra co mám dělat?? 🤯🤯🤯

Čauky, jsem tu zas s další částí. Vlastně mi asi v téhle knížce nikdy nápady nedojdou, protože se mi toho v životě děje tolik, že bych mohla snad napsat román. Vždycky se prostě ve škole nebo doma stane něco trapného, co se týká Queen a já se jenom těším, až to sem napíšu 😂. Tak zase u další části, zatím ahoj ☺️👋.

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now