• 15 •

262 22 25
                                    

Jsem jediná, která si pořád představuje, že do naší školy přijdou Queeni?

Freddieho hlas bych poznala všude. A vlastně asi i hlas Briana, Rogera a Johna, když to tak vezmu.

Dneska jsem v učebnici viděla fotku Isaaca Newtona a netuším proč, ale když jsem ji viděla poprvé, napadl mě Deaky 😭. On se ten Isaac tak tvářil 😂😂.

Takže. Našla jsem právě na Youtube video o nějakém chlapovi, kterého sexuálně vzrušuje jeho auto a dělá s ním různé věci 😐😐. Bože, jsem tak ráda, že v komentářích tolik lidí zmínilo Rogera 😂.

Četla jsem úchylnou fanfikci o Rogerovi a jeho autě. Upřímně z toho mám doživotní trauma.

Někdy si připadám už skoro jako stalker, jak prohlížím Brianův instagram, co je nového.

Pokaždé, když Queen postnou něco nového na Instagram a nějaká moje kamarádka nebo známá to lajkne, hned si dělám teorie o tom, že je taky tajně obrovský fanoušek Queen nebo třeba hodinu uvažuju o tom, proč to vlastně lajkla.

Kdyby naši třídu matiku učil Brian, všechno by bylo skvělé. Jen si pořád nějak nedokážu představit jeho jako učitele. Ale ty, které učil, měli fakt štěstí.

Těším se vždycky na hudebku (kterou máme jednou týdně 😐) jenom kvůli tomu, že tu je možnost, že budeme pouštět Queeny. Ale většinou je stejně nepouštíme a já se těším zbytečně. Každopádně teď nám dal učitel za úkol, ať vybereme nějaké písničky, napíšeme seznam a pak je budeme zpívat. Bomba! Doufám, že se s naší třídou nějak shodnu a aspoň jednu písničku od Queen tam vecpu.

To je pro dnešek asi vše, protože mi fakt jako pomalu dochází nápady (možná se někdy i opakuju). Většinou se mi ale každý den přihodí něco společného s Queeny, takže se nemusíte bát, že bych někdy brzy skončila 😉. Zatím čus 😜👋

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now