• 27 SPECIÁL •

261 23 9
                                    

Je to tady, 1K přečtení u téhle knížky!!! 🥳🥳🥳 Jsem úplně mega happy, protože mě na začátku nikdy nenapadlo, že budu mít na Wattpadu třeba sto přečtení, natož tisíc 🥺. U minulé kapitoly jsem se ptala, jaký speciál byste chtěli a nakonec to teda bude jedna kapitola plná nějakých těch QUEEN FACTS, tak si to užijte. Může se stát, že všechny ty věci už víte, pokud jo, tak sorry 😂. Mám vás ráda 😘😘.

Fakt 1 - I Roger Taylor měl mít kameo v Bo Rhap
Nejspíš víte, že se ve filmu Bohemian Rhapsody objevil Adam Lambert a Brian May. Adam Lambert je ten jeden kamioňák a Brian May je jakýsi pán u scény s Killer Queen. V té samé scéně se ale měl objevit i Roger Taylor, jenže ho nejspíš vystřihli. Našla jsem totiž fotky, kde je i Roger a je převlečený a nalíčený jako nějaký pán s brýlemi. Tady máte fotku 😉.

Fakt 2 - Falešná jménaKdyž se Queen během turné ubytovávali v hotelech, vymysleli si falešná jména, aby je tolik lidí nepoznalo

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Fakt 2 - Falešná jména
Když se Queen během turné ubytovávali v hotelech, vymysleli si falešná jména, aby je tolik lidí nepoznalo. Mně osobně ta jména přijdou fakt vtipná, našla jsem je na Instagramu a v knížce Queen Unseen od Petera Hince (doporučuju 😉). Freddie byl Alfred Mason, Brian byl Brian Manley, John byl Jason Dane a Roger byl Roy Tanner. Někde jsem ale slyšela ještě, že se Roger jmenoval Rudoplh de Rainbow 😂.

Fakt 3 - Deakyho vlhké sny
V jednom časopise ze sedmdesátek (myslím nebo já už nevím co to bylo 😂) byly napsané nějaké zajímavé info o členech Queen, které o sobě řekli. U otázky jaké jsou vaše sny všichni tři odpověděli způsobem co by si přáli a o čem sní, ale John Deacon napsal, že jsou jeho sny vlhké.

Fakt 4 - Freddie a Peter Hince
Bedňák Peter Hince při vystoupení seděl pod Freddieho piánem a když u něj Freddie seděl, hrál a zpíval, Peter mu prý někdy hrál loutkové divadýlko.

Fakt 5 - Brianovy fousy na Ridge Farm
Když Queen nahrávali album A Night At The Opera na Ridge Farm, Brian si nechal nárůst fousy. Prý to bylo z depresí. Tady máte fotku Briana s fousy, protože proč ne 😁

Fakt 6 - Scéna s 39 v Bo RhapVe filmu měla být i scéna, kde Queen hrají na vystoupení písničku 39, ale nakonec ji vytřihli

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Fakt 6 - Scéna s 39 v Bo Rhap
Ve filmu měla být i scéna, kde Queen hrají na vystoupení písničku 39, ale nakonec ji vytřihli. Neobjevila se ale ani ve smazaných scénách, takže kde je? Já osobně bych tu scéna ráda viděla celou, ne jenom ten úryvek, který je na yt. Podle mě to mělo být něco jako když Queen hráli 39 v roce 1977 v Earls Court.

Fakt 7 - Proč Roger shodil bubny na konci vystoupení v Rainbow v roce 1974
Yes! Konečně jsem to vypátrala! Na konci vystoupení v Rainbow Roger něco řekl Deakymu a ten se vzdálil od bubnů. Roger pak bubny naštvaně shodil. Údajně to bylo kvůli jednomu bedňkákovi. Roger si totiž na konci vystoupení ze stoličky stoupnul a hrál ve stoje a jeden bedňák mu vzal stoličku, protože si myslel, že mu překáží. Roger o tok nevěděl a když so chtěl zase sednout, nic pod sebou neměl a spadnul. Prý se pak ještě zvednut a dál hrál a nakonec shodil vztekle svoje bubny. Tak to vypráví jeho asistent Chris Taylor (Crystal). V knize Queen ve 3D, ale Brian tvrdí, že mu to prostě jenom při vystoupení nešlo a proto vzteky bubny shodil. Nevím ale jestli myslel právě přesně tohle vystoupení v Rainbow, Roger mohl shodit bubny víckrát.

Fakt 8 - Co John Deacon dokáže?
John Deacon prý vážně byl tichý, ale když už něco řekl, dokázal vám do očí říct něco, co vám vždycky dostalo a úplně posadilo na zadek. Jinými slovy Deaky prostě uměl rektit.

Fakt 9 - O kom je I'm In Love With My Car?
Rogerova písnička o autě prý není o něm (i když všichni víme, že měl auta taky moc rád) ale o bedňákovi Johnu Harrisovi, který byl s Queen na Ridge Farm v roce 1975 a prý měl auta taky rád.

Fakt 10 - Stánek
Tohle asi všichni víte, ale Roger s Freddiem si na začátku kapely Queen otevřeli stánek, kde si ještě ke kapele přivydělávali. Kdyby prodávali u nás ve městě, byla bych jejich stálý zákazník 😉😂.

Takže tady máte 10 faktů o Queen, ale fakt počítám, že už většinu z nich znáte. Hodně jsem čerpala z nějakých těch knížek, které doma mám. Takže snad jste si to užili a ještě jednou vám moc děkuju za tisíc přečtení, hlasy a super komentáře. Dík moc, lidi 🥺😘

Ze života fanynky QUEENKde žijí příběhy. Začni objevovat