• 51 •

186 26 5
                                    

Lidi, já ten víkendový rodinný sraz přežila 🥳🥳. Ale už jsem myslela, že odtamtud prostě uteču. Ale přeju hezké pondělí a je tu další kapitolka. Přeju hezkou zábavu, btw jděte omrknout mou novou knížku 😉.

Můj taťka mi řekl z ničeho nic poprvé v životě "drahoušku". Ho nutím se pořád koukat na Bo Rhap a dokumenty o Queen, že se nakazil od Freddieho 😂.

Ten pocit, když ve vedlejší místnosti slyšíte něco, co zní jako Under Pressure, tak se zvednete a dojdete tam jenom kvůli tomu, abyste zjistili, že to je OPĚT Ice Ice Baby. 🤬🤬

Ten moment, když někde hrají třeba jen kousek nějaké písničky od Queen a vy vyskočíte ze židle, nebo na čemkoli právě sedíte.

Ten pocit, když někde uvidíte skříň, do které by se akorát vešel Roger.

Ten pocit, když s vitmay každý den řešíte vlhkého Rudolfa s fénem ve skříni a učitele alfa Bibiho 😂😂.

Ach jo! Proč pořád očekávám, že se kluci, kteří se mo líbí, budou chovat jako Queen a pak mi dojde, že nikoho takového nenajdu 😭.

Vždycky z ničeho nic začnu na veřejnosti tancovat Deakyho tanečky a všichni na mě čumí jak na idiota 😂.

Hello! Takže jsem se zase po víkendu vrátila. A před chvilkou jsem vydala tu slibovanou novou knížku 😁. Tak snad se bude líbit, zítra vyjde další kapitola, kterou už mám připravenou 👌. Děkuju moc za všechnu podporu a mějte se famfárově, zatím bye 👋👋

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now