• 91 •

170 28 6
                                    

Ach jo, takže se mi zdál další dementní sen 😫😂. Zdálo se mi, že jsem na předávání nějakých cen, myslím, že to byl Český Slavík nebo Český Lev, fakt nevím, ale něco takového a bylo to v Česku. No a že tam dostávali nějaké ocenění Queen + Adam Lambert a byli tam Roger s Brianem a něco dostali a bylo to strašně divné 😂.

Takže jsem si tak jako četla knížku Queen neznámá historie a dostala záchvat smíchu, když tam Prenter Hince psal, že když Queen v Japonsku ochutnávali nějaká japonská mořská jídla a Brian měl ochutnat nějaké živé úhoře nebo co, tak z toho byl úplně vyděšený a hodil ty úhoře radši někam do vody 😂. Typický Brian 😂👌.

Takže jsem díky Instagramu zjistila, že Roger říkal svým fanouškům "fruitcakes", jakože ovocné koláče 🤣🤣. Ale to je cute 😫😍. Nad tím zase budu přemýšlet ještě měsíc 😂.

Ten pocit, když děláte edit na Queen, v jednu chvíli by už mohl být hotový a vypadá a působí fakt dobře, ale vy se rozhodnete ho ještě vylepšit a tím to jen strašně zkazíte 😂. Já pokaždé u editování 🤣👌.

Další super krátká kapitolka, ale buďte rádi, že aspoň něco 😂. Jinak jak se dneska máte? Taky se těšíte, až skončí období školy a přestanou vám posílat ty pitomé úkoly? Už mě to fakt štve 😫. Eh... ta fotka nahoře je něco fakt hodně hot a já z toho umírám 😭. Takže se mějte famfárově a ahojky 👋👋⭐️⭐️

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now