• 118 •

149 22 15
                                    

14k PŘEČTENÍ!!! Děkuju vám moc, lásky moje 💖💖 Speciálu se ale dočkáte až při 20k přečtení, tak se můžete těšit 💖🖤.

Eh... Deakyho brnkání na baskytaru je... 😱😳😍.

Ten pocit, když vám učitelka pošle video s výkladem na pohlavní soustavu od nějakého učitele, vy od stejného učitele najdete výklad o krámech a v tom najdete fotku Freddieho 😂🤦‍♀️. Neptejte se na okolnosti 😂👌.

Btw za chvíli bude končit moje rozepsaná knížka Deska a mám pro vás po ní takové překvapení 😏. Snad se vám bude líbit 💖🖤.

Miluju to, když někde někdo napíše, jak miluje Queen a pak se ho na ně zeptáte a on stejně ani pořádně neví, kdo jiný kromě Freddieho v kapele hrál 🤦‍♀️👌.

Ten pocit, když máte rádi 70s, 80s a 90s hudbu, ale chodíte na streetdance, kde se tancuje na dnešní hip hotovou hudbu. Jako nechci nic říkat, ale streetdance jde tancovat i na kopu lepší hudby, než tohle 🤷‍♀️. Takže vždycky když tam naše trenérka pouští takové ty rapové písničky, mám chuť se jí na to vykašlat, ale někdy tam pustí i nějakou "sympatičtější" písničku 😂.

Btw teď jsem někde četla, že Roger měl hnědé vlasy... ehm, co? 😳 Přijde mi to jako blbost, napište. Pro mě už je prostě automaticky blonďák 🤷‍♀️. Můj, malý... 😂

Ahojky, dneska už končím 😂. Snad jste si dnešní míní kapitolku užili a těším se na vás u další. Mějte se famfárově a čauky 👋👋🤍🤍

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now