• 143 •

150 17 22
                                    

Na youtubu mi vyjelo video s nějakou songou, tak jsem to pustila a takové že "hm, bezva 😐" a najednou začal refrén a já zjistila, že to je songa, na kterou jednou tancoval Joe 😂. A my jsme na ni tancovali na streetdance jednou 😂👌.
Najděte si Drop It Like It's Hot, určitě si toho Joa vybavíte 😂👌.
Nejlepší je, jak to video, kde na to Joe tancuje, natáčí Ben 😂.

Btw když už jsem u toho, našla jsem tu nám všem dobře známou písničku a chytám tu u toho záchvaty 😂😂.
I' m a b o s s a s s b i t c h b i t c h b i t c h
😂😂

Oukej, ještě si dneska zase po dlouhé době pořádně rozebereme nějaké téma (ano, opět i vy v komentářích, povinně 😂) a tentokrát to bude věta, kterou všichni pořád používají a to Narodila jsem se do špatné generace.

Takže můj názor?
Já tu větu třeba vůbec nepoužívám, ale nějak EXTRÉMNĚ mi nevadí, když to někdo jednou za čas řekne. Ale celkem mě osobně štvou ti lidé, co to používají pořád a dělají z toho děsné drama, že do téhle doby nepatří a tak.
Hele právě nedávno jsem si pouštěla písničku od Davida Bowieho a v komentářích někdo napsal mega chytrou věc:
Pokud máte rádi starší hudbu, neznamená to, že jste se narodili ve špatné generaci, ale znamená to, že se vám líbí starší hudba.
Jako tohle je upřímně úplně geniální. Každý si může poslouchat jakou hudbu chce. Já osobně nejsem typ, který by poslouchal JENOM starší hudbu, ale preferuji ji a hlavně nemusím tu dnešní "umělou hudbu", asi víte co tím myslím.
Každopádně u téhle známé věty nejde jenom o hudbu, jde tam třeba i o módu a celkově o to, jak třeba 70s nebo 80s vypadali a že se některým lidem líbí mnohem víc, než dnešní doba (to teda i mně 🤷‍♀️😂). Ale musíte se taky zamyslet, že i dnešní doba má svoje výhody a prostě jste se dneska narodili, tak dneska žijte. To vám nebrání poslouchat starší hudbu, oblékat se jako ze sedmdesátek a zbožňovat starší osobnosti.
A ještě poslední věc, která s tím souvisí - my v naší době nemůžeme naživo potkat třeba Freddieho, nemůžeme zažít Live Aid, nemůže jít na koncert v sedmdesátkách. Ano, ale tak to prostě je. Každý má nějaký sen, který se mu nesplní. A tohle neznamená, že jsme se narodili do špatné generace.
Ještě jednou opakuju, že mi fakt nevadí, když to někdo někde sem tam plácne, prostě jen tak, nebo třeba ze srandy. Ale já osobně bych to nedokázala brát seriózně jako třeba důvod k nějakým MEGA VELKÝM depresím 🤷‍♀️. Můj názor 😂💖.

Takže pro dnešek vše, můžete napsat váš názor a těším se na vás snad zase zítra, bye 👋👋🌻🌻

Ze života fanynky QUEENKde žijí příběhy. Začni objevovat