• 107 •

173 23 15
                                    

Proč se mi sakra zdálo, že jsem šla s Brianem a Rogerem z roku 2020 na pouť?? 🤣🤣

Tak si tady udělám takovou menší reklamku na knížku, kterou momentálně píšu 😂. Najdete ji u mě na účtě jako Deska a jenom vám tu chci říct, že se tam zanedlouho stane taková velká událost, takový skandál, tak si to jděte přečíst 😁. Jenom vám tady tak rychle nastíním, o čem knížka je:
Takže vlastně jsou dvě sestry a ty v nahrávacím studiu svých rodičů najdou první album kapely Queen, které nikdy nevyšlo a rozhodnou se ho jet kapele předat. Kapela zrovna nahrává čtvrté album a jsou na mizině. Do toho všeho se jedna ze sester snaží sbalit někoho z kapely, ale nemůže se rozhodnout mezi Brianem a Rogerem, takže milostný trojúhelníček, uuuu 😏😂.
Každopádně jděte si to přečíst, budu ráda 💖.
Konec reklamy 😂.

Ten pocit, když už jste prostě viděli asi všechny možné rozhovory s Queen nebo Bo Rhap castem 😂. Ne jako asi jsem neviděla všechny, ale jednou to tak určitě bude 😂.

Mám nakreslit Rogerinu? Protože jsem ji kupodivu ještě nikdy nekreslila 😅💖.

Jo a btw už se chystám na ten druhý díl té pošahané jednodílovky, ale na druhý díl myslím padl jenom jeden nápad, takže klidně pište, i tady, všechno vidím 😂💖.

Ten pocit, když jsou Queen tak sexy, že mi nedají spát 🤣🤣🤣.

Miluju ty zvukové nahrávky, kde jde slyšet, jak se kapela hádá. A zdá se mi to, nebo je Roger pořád nasraný, že zpomalují 🤣. No joooo, Roggie to má radši rychle 😏😏🤣🤣🤣. A pak je tam vždycky ten Deaky, který všechno bere s nadhledem 😂. Je to borec 😂.

Nazdááááár, tak to je konec dnešní kapitolky, snad pobavila 🙃💖. A dlouho jsem se nezeptala, jak se vlastně máte? Tak snad dobře, mějte se famfárově a čaukyyy 👋👋🌸🌸

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now