• 136 •

154 16 85
                                    

Čauky, zahrajeme si takovou hru, kdy vám sem vždycky napíšu dvě věci a vy se budete rozhodovat pro jednu z nich a napíšete mi to do komentářů 😉💖. Uvidíme pak kolik čeho bude...

Písničky
I Want To Break Free / Radio Ga Ga

Kluci
70s Roger / 80s Roger

Moje knížky
When are you / Queen z pohledu stalkerky

Shipy
Maylor / Deacury

Vystoupení
Montreal 81 / Wembley 86

Hairstyle
Freddie 75 / Freddie 79

V další kapitole někdy vymyslím další 😉💖.

To je dneska den zase 😂. Ráno taťka pustí rádio a já jen tak přemýšlím, jestli by nechtěli třeba zahrát Queen. A hned jak mě to napadne, začne hrát We Will Rock You. Pak ještě odpoledne hráli Radio Ga Ga 😂👌.

Včera jsme se sestřenicí koukali na Queen a ona byla mega nasraná, že na to musí koukat. Chudák, nemá vkus 😂👌.

Spolu s babi, dědou a taťkou (u kterých teď jsem) říkám Queen "Číňani" 😂. Asi se ptáte jak to vzniklo 😂. No to bylo tak, když mi mamka z Číny objednala tričko s Freddiem, já si ho vzala k babi a dědovi a řekla jsem jim, že to je z Číny. No a děda na tričku nepoznal, že to je Freddie a zeptal se mě, co to je za Číňana 😂. No a to je celý příběh 😂👌.

Jsem mega happy, protože mamka mi koupila další knížku o Queen, ke které je ještě cédéčko s dokumentem 💖🌸. Mega se na to těším, zítra to dostanu 🤩.
Ehm... mé sestřenici mamka koupila knížku o Robloxu... 😂😂😂

Ahojky, další kapitola je tu!! 😏 Díky za přečtení a těším se na vás u další. Jo a jen abych nezapomněla - STRAŠNĚ VÁM DĚKUJU ZA MILÉ KOMENTÁŘE U MÉ DRUHÉ KNÍŽKY THIS TIME !!! Ne ale fakt, moc si toho vážím a jsem strašně ráda, že vás moje tvorba baví 😭💖. Takže se mějte famfárově, užívejte si prázdniny a bye 👋👋🌸🌸

Ze života fanynky QUEENKde žijí příběhy. Začni objevovat