• 22 •

213 17 30
                                    

Takže už se mi zdál další idiotský debilní sen. Tentokrát jsem byla v drogerii DM s kamarádkou a prodávali tam fotku Rogera a Deakyho v rámečku. Wtf, proč mám tak divný sny? 😂😂

Ten pocit, když v rádiu slyšíte Ice Ice Baby. Já jsem jela v autě, když to začali hrát a měla jsem chuť rozmlátit okýnko vedle sebe.

Ten pocit, když zjistíte, že Roger udělal s Petrem Čechem písničku o fotbale.

Ten pocit, když čtete Queen ve 3D od Briana Maye a on tam zmínil Českou Republiku 🤯🤯.

KDY BUDE ZASE QUEEN + ADAM LAMBERT V PRAZEEEE????

Štve mě, že když byli naposledy Queen + Adam Lambert v Praze, Queen mě vůbec nezajímali.

Teď mě někteří budou asi chtít ukamentovat, ale patřím k těm lidem, kteří Adama moc nemusí. Já proti němu samotnému nic nemám, ale prostě mi přijde, že se ke Queen nehodí. A chápu, že i on sám říká, že rozhodně Freddieho nahradit nechce. O to právě mě ani nejde, ale prostě mi přijde, že se ke Queen nehodí a spíš se k němu hodí "moderní hudba", kterou dělá on sám. Mám ráda třeba písničku Ghost Town od Adama. Ale když ho slyším zpívat písničky od Queen, moc se mi to nezamlouvá. Ale to je jen můj názor a každý můžeme mít jiný.
Teda, to byla dobrá slohovka 😂.

Nevím, jak vy, ale od písničky Living On My Own od Freddieho mám radši originál, než ten remix, který pořád hraje v rádiu.

Ahojky, tak další kapitolka je venku. Poslední dobou už nevím, co mám vždycky na konec psát 😂, takže vždycky prostě vymyslím nějakou blbost no. Btw jděte se pls podívat na mé další dvě knihy o Queen. U knihy Queen z pohledu stalkerky se snažím vydávat novou kapitolu každý den. A pak je tu ta blbost o Queen jako super hrdinech, na to se můžete taky mrknout 🤷‍♀️😂😉. Tak čau 👋👋

Ze života fanynky QUEENTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang