• 12 •

276 23 5
                                    

Nebyla bych to já, kdyby se mi nezdál další pitomý sen. Tentokrát se mi zdálo o tom, že se moje mamka zná s Amamem Lambertem (já ho teda moc nemusím, ale nic nemám proti lidem, kteří ho mají rádi) a že přijede do Čech. Tak jsem si říkala, jestli s sebou vezme i Briana a Roge. Prý chtějí něco nacvičit s taneční skupinou, do které chodím, na vystoupení. A přišli i Brian a Roger! Až na to, že si Brian ostříhal vlasy na krátko. JAK JSI TO MOHL UDĚLAT, BRIANE?! 😭😭 Ok, to je asi tak nějak vše, co si pamatuju.

Kdybych mohla, měla bych klidně plný šatník s merchem Queen. Možná, že se mi to někdy i povede 😉. Ale mojí mamce z toho asi jebne.

Až moc často si představuju, že jsem v sedmdesátkách na vystoupení Queen a Freddie mě zavolal na pódium, abych si s nimi zazpívala písničku.

Až moc často si představuju, že jsem sedmdesátková groupie.

Přála bych si bydlet v domě s holkama z "I Want To Break Free".

Dost si hlídám, aby se mi nikdo nepodíval do galerie v mobilu, protože mi tam našel miliony fotek Queenů. Možná se prostě jenom chci ušetřit takových těch komentářů typu: "Co to je tyvole?" "Co to je za dlouhovlnné idioty?" "To je Freddie, proč máš v mobilu jeho fotky?" "Wtf, to jsou zase ti tvoji Queeni, co?" Dejme tomu, že většina mých přátel nebere nějak hezky fakt, že Queeny miluju.

Když mi bylo třeba tak deset a snažila jsem se slepě chytit současných trendů a tak, připadali mi Queen a Freddie divní. Vlastně mi takoví připadali všichni ze sedmdesátek a osmdesátek. Teď bych nejradši našla svou menší já, první bych jí zfackovala, pak polila ledovou vodou, aby se vzpamatovala, a nakonec bych jí vysvětlila, že Queen jsou to nejkrásnější, co náš svět mohlo potkat.

Ahojky, včera jsem nevydala k téhle knize žádnou část, takže se omlouvám. Někdy prostě u dochází nápady, někdy dochází zase čas. Tady něco máte, tak si to užijte. Chtěla bych poděkovat za už přes dvě stě přečtení, nikdy by mě nenapadlo, že bych jich tolik mohla mít 🥺🥺 Jste fakt skvělí. Miluju vás, ahoj 👋

Ze života fanynky QUEENWo Geschichten leben. Entdecke jetzt