• 192 •

94 13 4
                                    

REKLAMA TIME!!
Rozhodně se jděte mrknout na mou novou knížku THEY'RE BACK, což je pokračování mé docela starší knížky WE WILL ROCK YOU. Pokud jste nečetli ani tu, TAK MAZEJTE 😂💖. Jen tak, abych vám nastínila děj, je to o tom, že jsou v někde v budoucnosti v Anglii super hrdinové Queen (ano, really 😂) a to je vlastně celé, představte si to jako nějakou marvelovku s Queen, kde se objevují i další postavy týkající se Queen (Paul Prenter, Jim Hutton, Mary Austinová...). Je to celé myšleno jako komedie a někdy je to fakt velká blbost, ale PROSÍM jděte se na to mrknout, díky 💖💖.

Ten pocit, když si vaše kamarádky ze školy pletou skutečné Queen a Bo Rhap cast 😂. A nám Queen fans to přijde úplně nemožné 😂. Maximálně u Briana bych to pochopila 😂😂.

Dneska jsem jedné kámošce ze třídy (která ví, že se mi líbí Roger) řekla o překladu I'm In Love With My Car na Youtube a o větě "s rukou na tvé mazničce".
... neměla jsem to dělat...
Dneska se mě celý den ptala na mazničku 😂😂.

Fun fact o mně: když snídám, než jdu do školy, koukám u toho na Queen cracky pro zlepšení nálady 😂. Doporučuju 😂👌

Zjistila jsem, že se od pondělka ruší zpěv při hudebce. My stejně zpívání nějaké staré české písničky 😂.
A víte, co to znamená? 😏
Víc času na pouštění hudby, víc času na Queen 😏😏😂😂.

Oukej, takže to tu opět utnu (tuhle větu taky píšu dost často, ono když je to už sto a devadesátá kapitola, nevymyslíte žádné originálnější zakončení 😅😂). No když už jsme u toho, chtěla bych hned plynule přejít z dvousté kapitoly na novou knížku, která tedy bude asi úplně to samé, ale očividně vás to baví 😂💖. Takže děkuju za přečtení a mějte se famfárově jako vždycky, ahojky 👋👋🤍🤍

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now