• 9 •

332 24 28
                                    

Dneska jsem přišla ze školy a lehla si na postel s mobilem. Pak mamka odešla asi na tři hodiny pryč a když se vrátila, byla naštvaná, že pořád ležím úplně stejně na posteli s mobilem. Já za to nemůžu, že píšu dlouhou kapitolu o Queenech na Wattpadu.
Btw jděte si to přečíst, v mém druhém příběhu "Queen z pohledu stalkerky" jsem vydala další kapitolu a je to o interview s nějakým malým dvanáctiletým klukem ve Finsku, jděte se na to dyžtak pls mrknout 😉.

Takže jsem na tom asi oficiálně hodně špatně, protože pokaždé, když třeba v televizi nebo vlastně kdekoliv uslyším jména Freddie, Brian, Roger a John, začnu myslet na Queeny. A že už jsem je slyšela hodněkrát, třeba nedávno jsem se dívala na nějaký horror a byl tam nějaký Roger. Snad ani nebudu říkat, kolik jsem už slyšela Johnů 😂.

Chci Bohemian Rhapsody 2.

Miluju dokumenty o Queenech.

Miluju knížky o Queenech.

Zdál se mi nedávno sen, kde jsem byla na nějakém tenisovém hřišti a hrála tenis s Queeny. Jo... a Roger tam běhal pořád po hřišti dokola, netuším proč 🤷‍♀️😂. Moje sny tvl.

Mám galerii přeplněnou memy s Queeny.

Moje sestřenice říká, že je Freddie hnusný. Včera měla pohřeb (ok, já myslela, že už jsem s tímhle skončila 😂).

Už jsem to tu asi někdy psala, ale prostě nedokážu pochopit, jak se to může stát, že se u nás ve třídě díváme na Bo Rhap a když tam je ta "hlavně ne kávovar" scéna, v naší třídě je hrobové ticho a nikdo se nesměje.

Nesnáším, když k sobě pozvu kamarádku, abychom se dívaly na Bo Rhap a jí to nebaví. TO PROSTĚ NEJDE POCHOPIT!!!! Jak vůbec někoho může Bohemian Rhapsody nebavit?

Čus bus autobus, tady máte další moje životní překážky a problémy 😂😂. Snad vás to pořád baví, protože mně už pomalu dochází nápady a musím čekat, kdy se mi stane zase něco, co bych sem mohla napsat.

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now