• 75 •

177 24 3
                                    

Jééééj, takže 6 tisíc přečtení, děkuju mooooc 🖤🖤🖤. Poslední dobou to jde mega nahoru a já jsem z toho mega happy. Ještě nedávno jsem dělala speciál za tisíc přečtení. Takže udělám další speciál... chi chi 😈.

Rozhodla jsem se, že vám sem hodím nějaké moje oblíbené cute fotečky Queen. Přidám k tomu asi i další obrázek, protože jsem mega nadšená, že se vám líbí 💖💖.

Na dnešek žádný obrázek nemám, ale snad to nevadí, na zítra se pokusím nakreslit Queen z videoklipu Radio Ga Ga, na což padla taky žádost. A já se na to těším, protože ten videoklip mega žeru (jako všechny jejich klipy, ale chápeme se 😂).

Tak a po dlouhém úvodu k dnešní kapitolce 🌸🌸.

Ten pocit, když pořád zjišťujete nové úchylné věci o Rogovi v sedmdesátkách a osmdesátkách.

Ten pocit, když najdete na Instagramu zase nějaký mega vtipný meme na Queen a začnete se nahlas smát jak idiot a všichni kolem na vás čumí jak na blázna a vy jim prostě nedokážete vysvětlit, proč se tak chechtáte 😂😂.

Na dnešek se mi zdálo, že jsem byla u taťky (mám rozvedené rodiče), který bydlí ve stejné bytovce jako babi a děda. No a já jsem tam byla na víkend jako normálně, ale... měli za námi přijít Queen. Já jsem z toho byla úplně mega na větvi. Pak jsem šla z bytu babičky a dědy po chodbě do bytu taťky a procházela jsem kolem vchodových dveří toho baráku. No a ty dveře mají takové to malé prosklené okénko. A v tom jsem najednou viděla, jak jde směrem k baráku kapela. Pak jsem si ale všimla, že to nejsou skuteční Queen, ale Bo Rhap cast jako Queen. Byla jsem trochu zklamaná, ale pořád mega nadšená. No a tady končí první sen 😂.

Ale pak se mi zdál ještě jeden, bum 😂. Byla jsem na chalupě, kam jezdíme každý rok o letních prázdninách. Jenže tam s námi byl hádejte kdo... jo, sedmdesátkový Roger, jak jinak 😂. No a já jsem se mu samozřejmě chtěla strašně zalíbit a chtěla jsem před ním vypadat sexy 😂. No a nějak se mi to povedlo nebo nevím, to už si nepamatuju.

Takže to je pro dnešek všechno a mějte se famfárově, bye 👋👋🌸🌸

Ze života fanynky QUEENDonde viven las historias. Descúbrelo ahora