• 105 • (jednodílovka z vašich nápadů)

232 28 31
                                    

Takže je to tady, tenhle obrovský nesmysl, tak si ho užijte 💖.

V Londýně si žila jedna poklidná rodinka Taylorovic. Rodiče byli pyšní na svého syna Rogera, který se proslavil se slavnou kapelou Queen. Další dvě děti, Rogerettu a Rogerinu zas tak rádi neměli, ale ty dvě se staraly stejně o úplně jiné věci. Nejstarší Rogeretta se každý den toulá někde po diskotékách a domů se vrací až pozdě v noci. A nejmladší Rogerina je celý den zalezlá u sebe v růžovém pokojíčku a píše si do deníčku. Její deníček s krásným třpytivým obalem je plný obrázků kudrnatého vysokého panáčka s kytarou v ruce. Je to Brian May, kytarista kapely Queen, ve které hraje Roger. Rogerina je do něj po uši zamilovaná, i když jí je teprve šestnáct a Brianovi dvacet sedm. Ale jí to je jedno, udělala by cokoliv, aby ho získala pro sebe.

Nedaleko tohohle malého rodinného domečku stojí další podobný domeček. V něm žije Freddie Mercury, hlavní zpěvák zmiňované kapely Queen. V domě bydlí spolu s adoptovaným Johnem Deaconem, o kterého se stará. Tenhle roztomilý klučík jim v kapele dělá posledního člena a to baskytaristu.

Freddie často vykukuje z okna a pozoruje osoby procházející se po ulici před domem. Jenže on vždycky vyhlíží jen jednu jedinou osobu - Briana. Ale i když vždycky touží po tom spatřit jeho tmavé kudrlinky (na hlavě, vy prasata 🤣) a dlouhé nohy (u sebe, vy prasata 🤣), cítí se špatně. Cítí se špatně kvůli malému Deakymu, ke kterému chová také jakési city. Prostě na něm něco je... na tom jeho sladkém nevinném úsměvu a těch jiskřičkách v očích... Freddie je poslední dobou dost v rozpacích, protože neví, co by vlastně skutečně chtěl.

Ale jednoho dne, kdy znovu u okna očekává pudlíka, nespatří jenom pudlíka, ale i někoho jiného, jak se tajně plíží za ním... "Rogere?" zakryje si překvapeně ústa rukou. Pak mu ale dojde, že to není Roger, ale jakási jeho malá holčičí kopie. Rogerina.

Rogerina potichu za Brianem cupitá a sleduje každý krok jeho dlouhých nohou. Brian ale zajde k domu a Freddie v okně se lekne, až z toho vyskočí. Vždyť on stojí před jeho domem! A tak rychle doběhne k zrcadlu, kde se rychle upraví, a následně od zrcadla přímo ke vchodovým dveřím. Na dveře se právě v tu chvíli ozve zaklepání a Freddie hned otevře.

"Ahoj, Bri!" pozdraví ho Freddie a nasadí svůdný úsměv. "Pojď dovnitř, zlato."

Brian na Freddieho chvíli jen překvapeně hledí a pak vejde dovnitř. Freddie prskne jako nějaká agresivní kočka na malou Rogerinu a práskne za sebou dveřmi.

"Klidně se tu posaď," usměje se Freddie na Brian, když dojdou do Freddieho prostorného obýváku.

Brian se posadí na gauč, jak mu Freddie nabídl, a přehodí si jednu nohu přes druhou. Najednou se ale v místnosti objeví baskytarista. "Jé, ahoj, Deaky!" zamává na něj vesele Brian.

Deaky skočí na gauč vedle Briana a zapne televizi, kde zrovna hrají nějaký animovaný pořad pro děti.

Freddie dva kluky tajně sleduje ze dveří a přemýšlí nad tím, komu by dal přednost. Je to dost těžké rozhodnutí, miluje je oba. Každý ho přitahuje něčím jiným - Brian svou krásou a přitažlivostí a Deaky svou roztomilostí a sladkou nevinností. Ale koho teda? Teď, když tu má Freddie oba dva, je ještě víc nejistý, než kdy jindy.

Najednou se ozve zvonění telefonu na chodbě. Freddie k němu vystřelí a zvedne ho. "Mercury, halo?"

"Ty tam máš Briana, že jo?" ozve se ženský hlas v telefonu.

Ze života fanynky QUEENحيث تعيش القصص. اكتشف الآن