• 52 •

174 23 12
                                    

Nedávno nám při hodině angličtiny učitelka dovolila pustit nějaký film. Kámoška vždycky pouští něco z Netflixu a skoro vždycky vybírá se mnou. Naštvala mě už jen tím, že to šla vybírat s jinou holkou (holt jsem agresivní jak Roger 😂). Jenže co vybíraly ty dvě? Já jenom v duchu: Hej, Netflix! Tak ať pustí 6 underground, tam hraje Ben a je to super film! Ne, ony pustí zase nějakou klasickou slaďárnu o holce, která se zabouchne do klasického kluka s patkou a nakonec spolu budou chodit. Vždyť jsou tyhle filmy všechny stejné! Takže jsem se nedívala a celou hodinu snažila z hlavy nakreslit oko Rogera. Ten pocit, když prostě na fotky a videa s Queen koukáte tak často, že je dokážete tak nějak nakreslit z hlavy 😂. Jenže učitelka do mě pořád hučela, jestli třeba nechci překládat věty, když nekoukám 🙄🙄.
Takový storytime tady 😂🤟.

Ten pocit, když se už začnete i oblékat jako Queen. Dneska jsem si koupila džíny, které vypadají jako ty, které nosil na Ridge Farm Roger. Taky jsem si koupila sluněcní brýle, podobné těm Rogovým v sedmdesátkách. No jo no 🤷‍♀️😂.

Ten pocit, když se s vitmay na Instagramu zdravíte zprávou "Now I'm here" 😂😂.

Moje kámoška: "Co máš pořád s těma Queen? Vždyť už to jsou stejně dědci."
Já: "Stop that shit." 😂

Dneska mě mamka vyděsila, že prý někdo z Queen umřel. Si to s něčím spletla, ale málem jsem dostala infarkt 🤯🤯.
Jo tak už jsem to zjistila, ona si asi přečetla článek o tom, že zemřel Mike Grose. Jako co si budem, jestli byl chvíli s Queen jako baskytarista, určitě byl dobrý, takže je mi to líto.
Ale KURVA, už jsem se lekla, že někdo umřel 😣😣.
Btw to s tím Mikem už je celkem staré.
Ale je mi to líto, protože ho Bri, Rog a Freddie měli rádi 😔😔.

Dneska jsem měla k obědu toast se sýrem, abych uctila Johna Richarda Deacona.

No pojďme k něčemu pozitivnímu. Taky vás baví sledovat Deakyho a Roge ve videoklipu k It's A Hard Life? 😂 Chudáčci 😂😂

No nazdárek, tak jste taky maximálně happy, že zavřeli školy? Hele stejně to podle mě nebude na dlouho, ale i tak 😂. Každopádně mám čas na psaní 😁😁. Takže se můžete těšit na nové kapitoly. Mějte se famfárově a ahojky 👋

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now