• 157 •

130 14 12
                                    

Well... rozhodla jsem se jako speciál za 20k přečtení u téhle knížky nakreslit krátký komiks, takže až tam bude 20k, snad ho budu mít a hned vydám . Teď se vás tady zeptám, jaké byste přesně chtěli téma (jako jasně, že Queen, ale trochu podrobněji 😂). Mohli bychom to udělat jako pokračování našich "jednodílovek"? Pamatujete si na ně? 😂 No ono to jakoby nebylo zas tak dávno vlastně 🤷‍♀️😂.
Takže mi sem nápady pište do komentářů, všechno si to přečtu, nebojte 😉💖.

Btw ještě jedno info - tenhle týden v pátek by měla vyjít první kapitola z té nové knížky 👌. Jmenuje se Lana podle hlavní hrdinky a na víc už si musíte počkat 😂💖.

Ta fotka nahoře... je důkaz toho, že je Prenter úchyl 😂😂.

Na něco jsem přišla... Roger skoro na každé fotce na někoho šahá. Skoro pořád je o někoho opřený, často lidem šahá na vlasy a tak 😂. Roger asi rád šahá na lidi 😂😂.

Jací dva členové Queen se podle vás k sobě charakterově nejvíc hodí? Teď se neptám, jestli je shipujete, ale podle osobnosti a vlastností, jaké dva byste dali dohromady? ✨
Já teda Queen gay shipy neberu seriózně, spíš jenom tak ze srandy, ale jenom mě to tak zajímá. 💖

Přespávala jsem u jedné typky a ona hraje na klavír. My jsme z prdele "zkoušely basy" a ona pak řekla, že to zní jako ta melodie z Another One Bites The Dust, takže jsme tam pak prostě hrály Another One Bites The Dust 🤷‍♀️😂.

Jo a... koukaly jsme chvíli na Bo Rhap. Jenže my jsme si vyply zvuk a "předabovávaly" to 😂. To už jsme dělaly jednou a došly jsme k tomu, že za Freddiem přijeli lidé z drogerie a hádali se, které vložky jsou lepší. Tentokrát jeli Queen na školu v přírodě 😂 (Ridge Farm 😂).

A guys... stalo se nemožné... teď vám tady dám dvě mega cute fotky Roge z ig, které byly jakoby zaměřené na jeho řasy, ale jsou mega cute 🥺. No a já je ukázala té typce a I ONA UZNALA, ŽE JE TO CUTE 😂😀.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okiiii, tady to dneska ukončím 👌

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Okiiii, tady to dneska ukončím 👌. Poslední dobou je to vydávání takové nic moc, ale myslím, že dnešní kapča je celkem fajn, tak snad pobavila 💖. Takže díky za přečtení, mějte se famfárově a čauky 👋👋☁️☁️

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now