• 18 •

221 18 16
                                    

Ahoj, hned ze začátku bych se vás chtěla na něco zeptat. Napadla mě taková hrozně velká blbost. No, jakože fakt velká. Nehejtěte mě, jen mám prostě strašně velkou fantazii a trhlé nápady. Ale co začala psát sem na Wattpad knížku, která by byla o Queenech, ale byli by něco jako super hrdinové. Byla by to spíš jako sranda a asi by to nevycházelo pravidelně každý den jako tohle a Queen z pohledu stalkerky. Jenže mě to napadlo už dřív a pořád nad tím přemýšlím, že to napíšu.

Napište mi pls váš názor na můj trhlý pošahaný nápad a teď už pojďme k dalším storkám, problémům a myšlenkám z mého fanynkovského života.

Strašně mě štve, že zrovna když jsem ve škole chyběla, tak si prý při hudebce pouštěli I Want To Break Free. Měla jsem neštovice (fakt super to bylo 🙄) a pak si volala s jednou kamarádkou a ona mi to řekla já byla strašně naštvaná, že jsem tam nebyla.
"A co?" ptala jsem se.
"Byl tam Roger, taková ta hezká holčička," smála se ta moje kamarádka.
BOŽEEE, PROČ JSEM TAM NEBYLAAA?!!

Nejradši bych si celý svůj pokoj polepila fotkama Queenů, ale to už by mojí mamce asi fakt jeblo.

Ok, poslední dobou se ovládám a nemluvím tolik o Queenech s kamarádkami a rodiči. Možná už si nemyslí, že jsem tak praštěná a takový blázen do nich. Kdyby ale věděli, že
1. vedu instagramovou fanpage na Queen
2. píšu na Wattpad dvě knížky o Queen a u každé vydáván novou kapitolu každý den
3. přemýšlím o Queenech 24/7
4. totálně crushuju sedmdesátkového Rogera
5. mám v mobilu přes 900 fotek s Queeny
Bože, moje rodiče by trefilo.

Kdo si taky myslí, že má Gwillym Lee v Bo Rhap úplně best výrazy. V minulé kapitole jsem ukázala nějaké fotky, Gwillym Brian to rozjíždí 😂.

Kdyby byl Roger můj zubař... bože, fakt nevím, co bych dělala. Asi bych si nechala dát rovnátka, i když je nepotřebuju, jenom abych tam mohla být 🤣🤣 nebo já nevím.

Omg, slyšela jsem Bena zpívat. Podle mě zpívat umí. Viděli jste to video, kde Ben a Gwillym zpívají Crazy Little Thing a pak tam přijde Joe a začne to svoje bitch bitch bitch 😂😂.

Takže to je vše, za dnešek už druhá část, nějak mi to jde 😂. Je celkem těžké vydávat novou kapitolu u dvou knížek každý den, ale když jsou nápady, tak to pak jde jak po másle 😉. Pls napište mi teda ten názor na můj debilní nápad tam nahoře a zase příště, čus 👋.

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now