• 181 •

111 15 7
                                    

Jó, on je ten nový televizní pořád... jak se to jmenuje? Zlatá Maska! Si to zapnu a... mimozemšťan zpívá Don't Stop Me Now! ✨
Já myslím, že můžeme být jen rádi, že všichni Queen tak žerou a cpou je všude 😂💖.

Storytime s názvem
Krásné probuzení
napsala Michala
-
Bylo nebylo, jednoho krásného rána jsem se probudila a pomalu otevřela oči. Hlavou mi prolítla matná vzpomínka na sen... O MAYLORU?! Tak jsem jen zavrtěla hlavou a snažila se divné obrazy vyhnat z hlavy, ale v hlavě se mi dělo také ještě něco jiného - hrála mi tam překrásná píseň a můj vnitřní hlas si ji vesele zpíval. I'm in love with my caaaaar! První jsem se chtěla zasmát tomu, po jakém snu jsem se probudila a jaká píseň mi to hraje v hlavě. Pokusila jsem se nahodit úsměv a posadila se. A pak jsem prodělala šok. VEDLE MĚ NA ZDI SEDĚL VELKÝ TLUSTÝ ČERNÝ PAVOUK!!!
... aneb moje dnešní ráno v kostce 😂. Se všemi detaily 😂👌

Guys... já se nezastavím 😂. Chystám novou knížku. Původně jsem plánovala ještě jinou, ale ohledně té ještě nemám tolik nápadů a došla mi jaksi inspirace, takže to asi nechám na jindy 😅. Každopádně... bude to pokračování jedné z mých knížek... doufám, že jste ji všichni četli... a víc vám samozřejmě neřeknu, protože to jsem já 😂👋. Takže doufám, že se těšíte. Btw Lana bude brzy končit, snad se vám konec bude líbit 😉💖.

Jo a btw! Back k mému blogu 😂, nějak se mi tam povedlo nastavit, že můžete psát komentáře i anonymně bez jakéhokoli účtu, ale fakt moc netuším, jak tohle funguje 😅. Ale nezjistíme, když to nezkusíme, tak mi tam zkuste něco napsat, díky 😅💖.

Ten pocit, když se značka bubnů jmenuje Rogers 😂.

Ok... vyslovování jména Roger.
Nesnáším, když někdo říká "Rodžer"
Ale dneska jsem slyšela ještě divnější...
"Roudžr" 😂👌

Koukala jsem btw na první díl Krotitelů duchů, což je jeden z mých oblíbených filmů a... jsou tam čtyři a někdy mi fakt mega připomínají Queen 😂👌. Třeba tam jsou dva, kteří jsou úplně totální Brian a Roger 😂.

Nazdár! Tak jak se máte, lidičky? 💖 Děkuju vám opět za přečtení a mějte se famfárově, bye 👋👋✨✨

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now