• 127 •

167 21 22
                                    

Ten pocit, když koukáte na film a je tam typka co se jmenuje Taylorová 😂👌.
Jako já vím, že je to dost časté příjmení, ale mě to stejně vždycky dostane 😂👌👌.

Ten pocit, když si s ta_co_miluje_queen píšete přes její jednu fanpage, kde se jmenuje Roger Meddows Taylor Fanpage a když si s ní píšete, máte tam vidět jen Roger Meddows Taylor a spolu s tou profilovkou Roge to vypadá, jako kdybyste si psali s Rogem 😂👌. A ne, vůbec jsme chvilku nepředstíraly, že si s Rogerem fakt píšu, jenom abych si to mohla screenshotnout 😂😂.

Poslední dobou mám takové nálady, že bych chtěla žít v osmdesátkách. Jako sorry, ale všechno bylo tak neskutečně aesthetic 😭👌🌸. A 80s hudba je taky skvělá, stejně jako móda a mám ráda i dost filmů z 80s. Jaké filmy z 80s máte rádi vy?
Já mám ráda Krotitele duchů (ty miluju už odmala 🥺 a nedávno mě napadlo, co kdyby místo nich byli Queen, protože jsou taky čtyři 😂👌). Pak mám ráda E.T. a Gremliny (i když je to totální blbost 😂😂). A ještě taková klasika je Nekonečný příběh, který mi taky rodiče pustili už jako malé 💖🌸.

Pořád přemýšlím nad tím, kdyby se udělal Bo Rhap 2. Jakože mně se vlastně líbilo, jak Bo Rhap ukončili, že tam nebylo vidět, jak Freddie zemřel, ale jen to tam napsali. Zase je ale pravda, že ten film ukončili na Live Aid, ale Queen potom ještě pár let hudbu pořád dělali. Kdyby ale ten druhý díl udělali, byla by tam vidět Freddieho smrt? Chtěli by to Rog a Brian? A pak je tu taky možnost, že by ve filmu bylo i něco o Queen po Freddiem třeba do teď... ale jako co herci? To Benovi nalepí fousy? 😂 Ne ale teď seriózně, nemyslím to nějak špatně, ale Queen prostě za tu dobu zestárli a Bo Rhap cast by je už hrát nemohl. A jako že by se Brian s Rogerem hráli sami je podle mě fakt blbost 😂. I když víme, že Roger je skvělý herec samozřejmě 😂😂.
Tak to je vše, jenom takové zamyšlení a můj názor ohledně druhého dílu Bohemian Rhapsody 😅💖🌸.
Napište váš názor, ráda si to pročtu 💖.

Tak já to tu zase utnu. Chtěla bych ještě říct, že jsem strašně šťastná z vašich reakcí na novou knížku (pokračování When Are You) 💖💖. Jsem fakt mega ráda, že jste za pokračování rádi. Mně samotné se po When Are You stýskalo a strašně mě bavilo to psát, takže se k tomu zase na chvíli vrátíme 💖💖.
Díky za přečtení a mějte se famfárově, ahojky 👋👋🖤🖤

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now