• 165 •

112 16 14
                                    

Guys! Je to tadyyyyy!!! 20k přečtení 🥺🥺😭😭. Takže... bych chtěla jenom říct, že vám děkuju za to, že můžu tuhle knížku psát a že vás to baví. Protože je to vlastně fakt fajn, kolikrát tu vedeme takové debaty a je to prostě super mít kolem sebe tolik lidí, které zajímají stejné věci ✨✨. Takže chci, abyste věděli, že vás mám všechny strašně ráda a moc vám za tohle všechno děkuju, protože bez vás a bez vašich přečtení, hlasů a komentářů, by tahle knížka takhle rozhodně nepokračovala 🥺💖.

Ale jo, tohle jsou prostě věci, které říká snad každý, takže doufám, že aspoň chápete, že to myslím maximálně upřímně 💖. A teď k tomu speciálu, který jsem slibovala 😏. Jak už jsem psala, na týden jedu na chalupu a vrátím se buď v sobotu nebo v neděli. Ten týden tedy bude taková menší pauza 😅, nebudu mít vůbec možnost vydávat. Po týdnu vás čeká ten slibovaný komiks, snad se vám bude líbit a bude stát za to 😉. Bude delší, za to jak dlouho na něj budete čekat 😅. Takže se na vás budu za týden zase těšit a ještě jednou DĚKUJUUUUU 💖💖✨✨.

Takže tu hned dopředu popření Deakymu HAPPY BIRTHDAY, protože o to jaksi přijdu 😅🥳🥳🥳.

Ten pocit, když už vaše kámoška ví, jak jste na Queen závislí, takže vám píše, když jí v rádiu něco od Queen hrají 😂.

Spolu s Call_me_Queenlover jsme vymyslely naší novou sexualitu, můžete se připojit 😂. Oficiálně jsme Rogersexuálové 😂. Tady máme naší vlaječku, kterou designérka Terry udělala 😂.

Doufám, že ještě neexistuje, protože já se v těch vlaječkách moc nevyznám 😅😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Doufám, že ještě neexistuje, protože já se v těch vlaječkách moc nevyznám 😅😂. Kdyžtak to neřešte a představte si, že jsme originální 😂.
Takže abych to tu vysvětlila:
Růžová: pro Rogerovo úžasné růžové boty (a pro úžasné růžové kalhoty 😂)
Černá a bílá: prostě symbolické černobílé pruhy, co nosil v osmdesátkách, myslím, že všichni víme 😂👌

Takže tu je konec, guys. Na týden 😅. Bude se mi stýskaaaaat 😭😭💖. Ale nějak si ten týden užijte a budu se na vás těšit, mějte se famfárově, užívejte volno a bye bye 👋👋✨✨

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now