• 149 •

121 15 35
                                    

To ne... Já to video teda ještě nedokoukala do konce, ale nějaký cápek tam soudil, jestli Bohemian Rhapsody zazpíval líp Adam Lambert, Brendon Urie, Marc Martel, nebo Freddie Mercury. Jenže podle čeho to soudili... Marc to coveroval v klidu u sebe doma, Lambert zpíval na vystoupení, Brendon na vystoupení a ještě hrál na klavír a Freddiemu vyřízli jako jedinému samotný hlas z Live Aid, kdy PŮVODNĚ ZPÍVAT ANI NEMĚL, protože byl NEMOCNÝ + taky hrál na klavír. Prostě to se nedá takhle soudit, není to pro nikoho z nich fér... 🤷‍♀️🤦‍♀️ Navíc samozřejmě, že když Freddiemu vyřízli hlas z té hudby, zní to trochu hůř, než u ostatních s hudebním doprovodem 🙄.

Wait... teď mě napadla taková hodně velká blbost 😂. Všichni víme, že má Roger OBŘÍ oči. Ale jak by teprve vypadal s dioptrickými brýlemi? 😂😂 Už chápu, proč je nechtěl nosit 😂.

Moje sestřenice je asi mentálně pozadu. Už ví, že existuje I'm In Love With My Car a že ji složil Roger (ještě to teda neslyšela 😂), ale pořád jí nedochází, proč si říkám transformer 😂😂. Je to asi jedině dobře teda 😂.

Ahoj, jsem velká fanynka Qween! Můj oblíbený člen je Freddy Merkury, je skvělý! Taky mám ráda Rodgera a Bryana, ale John je tam podle mě k ničemu. Moje oblíbená písnička je Mamma, je to úžasná píseň, nejlepší na světě. Strašně mě mrzí, že už kapela nevystupuje, ráda bych šla na jejich vystoupení. Vůbec mi nevadí, že byli všichni čtyři teplí a už jsou mrtví, pokud vám jo, jděte někam.

Hello! Tak jak se vám dnešní kapča líbila? A co prázdniny, užíváte? Doufám, že ano. Jen pro info, natočila jsem cover na Love Of My Life a kousek jsem zveřejnila na ig 😏😊. Takže se jděte kdyžtak podívat 💖. Budu ráda za každý hlas a komentář, jako vždy 🌻🌈. Takže se mějte famfárově a bye 👋👋💖💖

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now