🥳🥳🥳 • 100 • 🥳🥳🥳

210 26 20
                                    

Ahojky, takže byla tu žádost o speciální stou kapitolu, tak mě napadlo, že bych ji prodloužila a víc se tady rozepsala o některých věcech a mých názorech 😉. Jinak díky, že jste mě podporovali a já se k tomuhle číslu vůbec dostala, protože nebýt vás, vzdala bych to 😂💖💖💖.

Neříkejte mi, že Deaky a Rog v asijských televizních pořadech nejsou ikonická dvojka 🥰.

Tak se mi zdál další sen, podržte se 🤣. Zdálo se mi, že jsem někde byla a byli tam Queen, vypadalo to tam trochu jak v Japonsku. A já jsem tam tak procházela a najednou jsem viděla Rogera sedět na nějaké lavičce. A on se na mě najednou podíval těma modrýma očima a já zdrhla 🤣🤣🤣. Mně se úplně zatemnilo před očima, já myslela, že omdlím nebo co 🤣🤣. Tyjo moje sny forever 🤣.
Jako ale nejlepší byl stejně sen, kdy byl Roger u Jana Krause 🤣🤣🤣.

Takže teď se tu rozepíšu o tom, co se mi líbí na sedmdesátkách a můžete mi do komentářů napsat, s čím souhlasíte, po případě s čím ne 😉.
Takže rozhodně bych v sedmdesátkách chtěla žít, ale fakt ne ČSSR. A teď bych se tady rozepsala o mobilech 😂. Oni jako sice v tuhle dobu mobily neměli, ale nevěděli, o co přichází. To já bych asi bez mobilů klidně žila (i když by nebyl Wattpad 😂😭), ale nás v téhle době už někdo od mobilů těžko odtrhne, protože už je máme dlouho a jsme na nich závislí. Ale v tu dobu prostě mobily neexistovaly a tečka, nic jim nescházelo. A napsat dopis je stejně víc romantické, než napsat esemesku plnou emoji 🤣.
Ale na sedmdesátkách se mi taky strašně líbí, jak bylo všechno estetické a krásné. Všude květinky, to dobové oblečení, dobová hudba... prostě dokonalost 😍. Kašleme na nějaké dnešní e-boys 😂.
A celkově se v té době lidé jinak chovali, to jsme řešili s vitmay . Rozhodně bych v téhle době ráda žila.
Ale... chtěla bych, aby mi bylo tak 20, abych mohla chodit s Rogem 🤣🤣.

Dobře, pojďme rozebírat další věc. A to je...
70s Queen VS 80s Queen
Takže já bych začala tím, že preferuji asi sedmdesátkové Queen, ale nedokážu úplně říct, že je mám radši než ty osmdesátkové, protože Queen jsou Queen. Ale zase je pravda, že se dost dobou změnil jejich styl. Líbí se mi, že je dodnes známá nějaká jejich písnička z každé té doby, od Killer Queen po The Show Must Go On. Ale prostě možná mě víc zajímají sedmdesátkoví Queen, protože jsou mi blíž věkově, to na tom podle mě má taky dost velký podíl. Jejich hudba se mi líbí jako všechna, to jo. Ale MOŽNÁ mám víc oblíbených písniček ze sedmdesátek. Ale zase nesmím zapomenout na ty jejich cool videoklipy z osmdesátek 🤯😍. Prostě Queen forever 🥰. Jsem ráda, že vlastně nikdy nevyšly z módy, nebo jak to říct 👌.

Další "téma"... 😂😂
Adam Lambert
Jop, je tu Madam Lambert. Tak si udělejte popcorn nebo čaj nebo cokoliv a jdeme rozebírat 😁.
Takže možná už víte, že já nejsem nějaký velký milovník Lamberta. Ale jako zároveň proti němu nic nemám. Jenom mi prostě nesedí ke Queen. Samozřejmě že je důležité hlavně to, že ho mají rádi Brian s Rogerem a že si takhle rozumí, za což jsem strašně ráda. Ale já osobně ho v kombinaci s Queen moc nemusím. Ale zase mám ráda některé jeho sólové písničky. Je to dobrý zpěvák, ale nehodí se mi ke Queen. Ale to je jen můj názor, tak mi napište do komentářů klidně i váš. Za co jsem fakt ráda je, že vystupují jako Queen + Adam Lambert, čímž dávají jasně najevo, že Adam Lambert ke Queen úplně nepatří a že jím nechtějí nahradit Freddieho. Protože když se prostě řekne Queen, všichni si představíme Freddieho Mercuryho a ne nějakého Lamberta. Ale připomínám, že proti Adamovi jako samotnému nic nemám.

Ok, tak to by bylo pro dnešek vše. Můžete mi napsat do komentářů, jestli byste chtěli další takovýhle "kecací probírací díl" a co byste v něm chtěli probírat 😉. Děkuju za přečtení a zase zítra, ahojky 👋👋🖤🖤

Ze života fanynky QUEENWo Geschichten leben. Entdecke jetzt