• 110 •

158 23 10
                                    

Ten pocit, když píšete na Wattpad, udržujete fanpage na Queen, kde kreslíte a děláte edity, čumíte pořád na Queen a na Bo Rhap a do toho všeho musíte ještě stíhat školu 🤣🤣. Perfektní 🤣🤣👌👌.

Běžte mě pjosím sledovat na Instagramu, už jen dva sledující a bude jich 200!! 🥺🥺

Měli byste nějaké nápady ohledně něčeho, co bych mohla "vytvořit"? Sem na Wattpad, na Instagram, cokoliv... napište, budu ráda a když to zvládnu, ráda vám přání splním 💖.

Hele tak my půjdeme se třídou někam na výlet, tak jsem se rozhodla, že si na sebe z prdele vezmu Queen ponožky, Queen tričko, dám si ještě za průhledný kryt na mobil něco s Queen a prostě to nejvíc zabiju 🤣. Chci hlavně vidět reakci ostatních, protože vím, že to některé štve a přijde jim to trapné. Holt ráda štvu lidi 😂.

Takže jsme dostali za úkol udělat na angličtinu projekt na oblíbený film. Takže si asi domyslíte, co jsem udělala 😂. Nakreslila jsem tam malý obrázek Queen a hlavně tam napsala, že na ten film koukám cca dvakrát týdně, někdy každý den.

Když už jsme u toho, jak to máte vy? Já prostě koukám na Bo Rhap třeba i když mám špatnou náladu nebo depky a chci se prostě nějak uklidnit. Celkově ta hudba a ten příběh je prostě pro mě takový uklidňující 🥺💖.

Ok, takže jsem se rozhodla, že nový pokoj (který stejně budu mít teda až za pár měsíců, ale shut up 😂) chci mít sladěný do takového toho 70s a 80s stylu.
1. Chci tam mít nějakou vzorovanou tapetu, nejlépe květinovanou, ale ne nějak extra výraznou, a jen na jedné stěně
2. Rozhodla jsem se sbírat taková ta barevná světélka, které vždycky dělají nějaký obrys, nevím jak se tomu říká, ale působí to strašně 80s a 70s. Zatím mám takovou barevnou duhu a růžového plameňáka.
3. Chci si rozhodně někam vystavit fotku Queen, to je prostě povinnost.
4. Ježiš já už nevím 😂 prostě se na to ale strašně těším 👑👑

Takže pro dnešek vše, jak se máte? Já jsem poslední dobou prostě taková divná, pořád jen myslím na negativní věci a na lidi, které nemám ráda a hlavně na ty, kteří nemají rádi mě. Taky někdy nechápete, proč vás někdo nesnáší, když jste mu ani nic neudělali? Ale jako já si nepřátele fakt umím dělat 🤦‍♀️. Kdyby si kdokoliv chtěl psát, napište mi na Ig _delilah_freddie_. Tak dobrou noc, mějte se famfárově a ahoj 👋👋🌸🌸

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now