• 33 •

215 24 38
                                    

Freddie: "Bohemian Rhapsody má šest minut."
Brian: *napíše The Prohets Song*

Ten pocit, když všechny moje kamarádky pořád mluví o tom, jak 24/7 sledují seriály na Netflixu, které jsou teď populární a sledují je všichni. A pak jsem tu já, která 24/7 sleduje koncerty a rozhovory Queen.

Ten pocit, když je sedmdesátková Roger tak moc sexy, že vám to nedá spát 😂😂.

Od teď si dávám do kafe jen jeden cukr a tři sedminy.
Někdo: "Kolik chceš do kafe cukru?"
Já: "ONE AND THREE SEVENTHS!"

Ok, takže se mi zdál další sen o Queen. Tentokrát jsem byla na vystoupení Queen a žádní Queen tam nakonec nebyli a já jsem se naštvala. Pak mi bezdomovec zabil jednu kamarádku, ale to už nemá s Queen nic společného 😅.

Brečím u smutných editů s Freddiem.

Ten pocit, když všichni ve škole nosí tričko s AC/DC, protože to je teď trendy a já si tam nakráčím v Queen tričku.

Ten moment, když jedna oblíbená typka z naší třídy pořád mluví o tom, jak miluje Queen a jak je jejich největší fanynka a přitom zná jen Freddieho.

Nesnáším lidi, kteří považují Queen za "Freddie a ty tři další".

Když jsem viděla poprvé film Bohemian Rhapsody a pořádně neznala Queen, pak jsem si hledala fotky skutečných Queen a porovnávala je s Queen ve filmu. Ze začátku jsem od sebe nerozeznala skutečného a filmového Briana a Deakyho. Freddie mi nepřišel ani tehdy zas tak extra podobný, protože napodobit prostě nejde (Rami byl i tak úžasný) a když jsem viděla poprvé skutečného Roge, připadalo mi, že má úplně jiný obličej, než Ben Hardy.
Btw Bena jsem znala už z X-menů. 👌

Ahoj, tady máte další část. Doufám, že jste si to užili.
Jak jste poznali Queen vy? Mně se tak nějak celý život vyhýbali a pak jsem (asi tři čtvrtě roku po vydání 😅) viděla Bo Rhap a strašně se mi to líbilo. Začala jsem si tehdy hledat různé věci o skutečných Queen a od té doby je zbožňuju. Takže nemůžu říct, že jsem nějaká dlouhodobá fanynka, ale přesto je miluju 😍.
Užijte si zbytek dne a čauky 👋🤟.

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now