• 124 •

146 18 12
                                    

GUYS! NASTAVTE SI BUDÍKY NA PONDĚLÍ 11 HODIN PŘESNĚ, VYJDE NOVÁ KNÍŽKA (to překvapení 😉😏). POKUSÍM SE TO FAKT VYDAT NA ČAS, TAK SE NA TO PŘIPRAVTE 💖💖🌸🌸.

Moje mladší sestřenice pořád blbne a tou Siren Head (taková horrorová nestvůra, která je teď strašně populární) a mně se kvůli tomu zdálo, že ta její Siren Head zabila Queen 😭😭.
Teda... jakoby oni se pak nějak zázračně proměnili na zvířata a tím se zachránili, neptejte se mě proč, to jsou prostě moje sny, no... 😂😂🤷‍♀️

Ten pocit, když už máte ve třech knížkách (od tří úžasných osob 💖💖) vedlejší postavu 😂👌. Já mám Michael, Michaelu a Maxine 🌸. Všechny tři samozřejmě něco mají s Rogerem, protože já a Roger jsme si samozřejmě souzeni 😂💖.

Ten pocit, když si na yt pustíte video s písničkami, které všichni milují, ale nechtějí si to přiznat a najednou... tam je Ice Ice Baby. A já 😡😡😡😡😂.

Queen mě ovlivnili tak moc, že vždycky místo Yves Rocher čtu Yves Roger 😂👌.

Btw bavily vás ty hádanky včera? Měla bych udělat někdy další část? 😉💖

Hello, dneska končím a jdu spát asi 😂. Byla jsem ve škole a zjistila, že naši třídu úplně maximálně nesnáším, ale jako seriózně. To jsou takoví fake hajzlové 🤦‍♀️. Všichni. Proto bych chtěla poděkovat lidem, které jsem našla tady na Wattpadu, protože to jsou skuteční přátelé 💖💖. Takže děkuju za přečtení a mějte se famfárově, bye 👋👋💜💜

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now