• 6 •

383 32 39
                                    

Nejradši bych si ve škole každou hodinu hudebky pouštěla jen Queeny.

Kdybych mohla letět na nějakou planetu, byl by to Merkur 🤷‍♀️😂 (asi celkem blbost, ale nic jiného mě nenapadá).

Pořád hledám, co mám společného s Queeny. Jedna z Freddieho oblíbených barev byla žlutá a tu já mám ze všech barev nejradši a měla jsem ještě před tím, než jsem objevila a začala milovat Queeny. Taky jsem už v tu chvíli milovala stříbrnou a hádejte, čí je ta zase oblíbená barva? Rogerova.

Miluju lampy (jen někdo pochopí).

Mé mamce už leze na nervy moje závislost na Queenech. Proto vždycky, když jsem sama doma a čtu si třeba Queen ve 3D od Briana Maye (mega dobrá knížka 😍) a ona přijde, rychle to schovám a dělám, že jsem třeba na mobilu.

Už asi několikrát jsem k sobě pozvala nějakou kamarádku, abych se s ní podívala na Bohemian Rhapsody a pokusila se ji nakazit závislostí na Queenech (zatím se mi to nikdy nepovedlo, takže se budu muset spokojit s online kamarády 🤷‍♀️).

Kašlu na LGBTQ+, jsem Queensexálka.

Nechápu lidi, kterým se líbil Rocketman víc, než Bohemian Rhapsody. Eltona Johna mám ráda a ten film mi nevadil, ale... SROVNÁVAT TO S BOHEMIAN RHAPSODY?!

Kamarádka vzala do školy na puštění nějaké filmy a že se zeptá třídy, který by si chtěla pustit. Původně jsme byly domluvené, že vezme jen Bo Rhap, ale ona k tomu vzala ještě nové Muže v černém. Já jsem pak byla nasraná, že si třída určitě vybere Muže v černém. Nakonec jsme pouštěli Bo Rhap 🥳🤦‍♀️.

Nesnáším, když se se třídou nebo s nějakou kámoškou koukám na Bo Rhap a v částech, u kterých já normálně brečím smíchy se nikdo nesměje.

ČÁSTI BO RHAP, U KTERÝCH VŠICHNI BREČÍME SMÍCHY:
1. "Hlavně ne kávovar!"
2. "Lituji tvojí manželky, pokud si myslíš, že šest minut je věčnost."
3. "You call me sweet like I'm some kind of cheese?"
4. "Uděláme jim díru do střechy!" "Wembley nemá střechu."
Opravte mě, jestli jsem na něco zapomněla, dělám to narychlo zpaměti 😅.

Ahoj, jsem zpátky s další částí. Snad si to užijete 😉.

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now