• 30 •

204 25 7
                                    

Taaaakžeeee, zdál se mi další pitomý sen a vy víte, že sem svoje trhlé sny o Queen píšu, takže se kochejte 😂.
Zdálo se mi, že jsem se dívala v televizi na nějakou show, kde se hodnotily taneční skupiny. Moderoval to Jan Kraus a jako hosta tam měl Rogera. 😆 Ale byl to takový ten krátkovlasý hot Roger z roku 1977 🥺. No a mně pořád v tom snu nešlo do hlavy, proč je najednou mladý. Všem okolo mě to přišlo ale normální, tak nevím. No ale jelikož Rog neumí česky, někdo ho daboval (což nedává smysl, protože tam mluvil s Krausem, ale byl to sen, tak to neřešte). To bylo hrozný, vůbec to neznělo jako jeho hlas, tak jsem se naštvala a televizi vypla 😂.

Ten moment, když jste na bowlingu, ale stejně místo hraní píšete na Wattpad 🤷‍♀️. Nejde mi to a asi se za chvíli naštvu a zavřu do skříňky. Zavřu do skříňky 😉😉😉😉😉😉😉😉😉.

Vždycky když jsem naštvaná, vezmu si sluchátka a mega nahlas poslouchám Queen. Když jsem naštvaná, tak to je většinou Death On Two Legs.

Pomalu každou minutu přemýšlím nad tím, jak moc si přeju, aby tu sedmdesátkoví Queen byli se mnou.

Tvl dneska mám nějaké depky, ne? 😂

Právě jsem přišla na to, že jsem hrozně urážlivá a agresivní, bych si mohla s panem Taylorem podat ruku 😂😂.

Dneska jsme byli v nákupním centru a šli jsme kolem jednoho obchodu s košilemi a kravatami a strejda ze srandy říkal, ať si tam něco koupím. Hned mě napadlo oblečení Rogeriny 😂😂🤟🤟.

Rozhodla jsem se, že budu sbírat fotky Queen na Ridge Farm z roku 1975. Už mám udělanou složku a mám tam celkem dost fotek.

Čus, takže dneska je to trochu mood, ale co, když jsou depky tak jsou depky 😂👌. Doufám, že vy se máte dobře a zase příště, ahoj 👋👋

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now