• 132 •

145 18 3
                                    

Ok... jestli si pamatujete, jak jsem v minulé kapitole psala, jak jsem zase čuměla na nějaké video a byla tam nějaká Lambertová... jop, byla tam i Taylorová, jak jinak 😂😂.
Ok, pokračování 😂. Je to nějaká horrorová hra a ta Taylorová... 1. Má britský přízvuk, 2. PRÁVĚ MLUVILA O COFFEE MACHINE 😂😂😂.

Taky jsem si dneska prohlížela z prdele knížky z dětsví a našla jsem Deník malého poseroutky. Btw taky jste to četli? 😂 No každopádně já mám takové štěstí, že hned na první stránce, kterou náhodně nalistuju, najdu jméno Roger. A to tam ani postava Roger není 😂👌.

Bych to tu za chvíli mohla změnit na Problémy fangirl Rogera Taylora, ne? 😂😂

Hele rozhodla jsem si, že si dám tak na tři dny, možná na dýl, od tohohle pauzu, takže nečekejte teď asi kapitoly 😅. Protože poslední dobou se spíš i nutím do toho něco vymyslet a to není moc dobré a příjemné a lepší kapitoly určitě vznikají tak, když se vám do toho prostě chce 🌸. Kapitoly u This time ale nejspíš čekejte, tam jsem s nápady snad zatím celkem v pohodě 😂. Můžete čekat zvrat 😂👌. Takže děkuju za přečtení a nebojte, za pár dní to tady zase rozjedu 😏😉💖. Mějte se famfárově a bye 👋👋🌸🌸

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now