• 135 •

157 17 10
                                    

Takže... STORYTIME!!
Byli jsme na výletě na dvou děsivých místech v ČR a to statek Pohádka a Velhartický hřbitov. No a když jsme se vrátili, taťka mi půjčil jeden díl Epochy (časopis), abych tam ta místa zkusila najít... a co já najdu místo toho? Jo, Queen 😂. Už i v Epoše 😂😂.

Přemluvila jsem zase taťku, abysme se dívali na Queen, takže jsme si na taťkově obří televizi pouštěli různé videoklipy a tak. A pak se taťka najednou nedíval a něco dělal na mobilu. A já jsem mu do mobilu viděla a on... si googlil fotky Rogera 😂😂😂. Prostě wtf 😂😂.

Btw když už jsme u toho, co dělá taťka při dívání se na Queen:
• pořád mluví o Brianovi
• pořád si myslí, že je Roger nejmladší
• pořád komentuje Deakyho změny hairstylů
• pořád říká, že ten Freddieho knírek byl hrozný (😠) a dlouhé vlasy taky (😠) a že nejlíp vypadal asi v roce 1989 (🤷‍♀️☺️)
• pořád říká, že Deaky nějak rychle stárnul (😢)

REKLAMKA TIME!!
Jděte se mrknout na tyhle dva účty:
ta_co_miluje_queen
Call_me_Queenlover
U prvního účtu si určitě přečtěte příběh V čase za ním, je to o dvou holkách, které se dostanou zpátky v čase a hlavní postava se zabouchne do Deakyho a druhá postava (která je podle mě 😂🤪) do Roge (wow, jak jinak 😂). Tahle knížka už bude končit a chystají se další, já o nich vím a určitě se máte na co těšit 😏💖.
U druhého účtu si stopro přečtěte Crazy little band called Queen, jsou to vtipné jednodílovky s našimi miláčky 😂💖. Taky se tu objevil příběh Interesting life, kde je hlavní hrdinka Deakyho sestra a Deaky se dostane do kapely Queen. A... hádejte co, mám tam taky postavu 😂. A hádejte do koho bude moje postava zabouchlá no 😂.
Ale prostě si to jděte všechno přečíst, já mám postavy snad všude, budu za chvíli slavná 😂👌. Ale ty knížky jsou skvělé, takže HONEM PŘEČÍST 😂💖.

Ahojky, takže jste se konečně dočkali další kapitoly 😂💖. Děkuju moc za přečtení a zase někdy, bye 👋👋🌸🌸

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now