• 25 •

198 17 21
                                    

Ten moment, když k vám přijde nějaká kamarádka u uvidí váš pokoj plný věcí s Queen.

Fajn, teď máme doma celkem 11 koček. Myslíte, že by se tu Freddiemu líbilo? 😂

Jsem jediná, která si až moc často představuje, že moje rodina vlastní u nás doma nahrávací studio a přijedou k nám nahrávat Queen?

Nesnesla bych, kdyby Queen pokračovali s Lambertem a nepřejmenovali se na Queen + Adam Lambert.

Pouštím si Bo Rhap až moc často.

Hmm... co budu dneska dělat? Už vím! Pustím si Bohemian Rhapsody!
Hmm... mám špatnou náladu, co s tím udělám? Už vím! Pustím si Bohemian Rhapsody!
Hmm... mám spoustu úkolů a musím se učit na tři testy, co budu dělat? Vykašlu se na to a pustím si Bohemian Rhapsody!

Když jsem ještě Queen moc neznala, psala jsem Bohemian Rapshody. Chápete? RapSHODY! Můžu se vrátit v čase a zabít se? 😂😭

Když jsem byla menší, vždycky jsem si myslela, že nějaká sedmdesátková kapela nemůže mít moc zachovaných fotek. To jsem měla vidět sebe teď, když mám v mobilu přes tisíc různých fotek Queen.

Víte co by bylo úplně ideální? Kdyby v kině mimo normální filmy, které tam mají dávat, pouštěli každý den i Bohemian Rhapsody, abych tam mohla chodit. Kdo by chodil se mnou?

Za jarní prázdniny se chystám shlédnout všechny dokumenty o Queen, které existují a najdu je na Youtube.

Jsem jediná, která o Queen přemýšlí 25/7? Píšeme test, já přemýšlím nad Queen. Někdo mě naštve, ale mně to je úplně fuk, protože přemýšlím nad Queen. Mám dělat úkoly, v hlavu si opět jedu Queen. Jedeme někam na supr čupr výlet, ale já zase myslím jenom na moje milované Queen. Můj život v pár větách 👏👏.

Nazdárek, dneska tu toho není zas nějak extra málo, tak si to užijte. Asi jsem měla po ránu hodně nápadů nebo já nevím. Popravdě jsem ještě ani nevylezla z postele, ale znáte to, když je volno, tak je volno. 😂🤟 Dneska toho možná vyjde víc, protože se sakra nudím, tak čekejte kapitoly i u dalších knížek, ahooooj 👋👋😁😁

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now