• 102 • (mini speciál za 11k přečtení)

208 24 18
                                    

Jak už teda víte, mám Queen ráda od té doby, co jsem viděla Bo Rhap. A tady jsou moje reakce na to, když jsem si poprvé po filmu našla, jak vypadali skuteční Queen:
Freddie mi přišel úplně jiný jak Rami, hlavně menší oči
Briana jsem od Gwila nerozeznala 🤣
Deaky mi připadal Joeovi mega podobný
A Roger mi ze začátku přišel divný, hlavně ty jeho velké oči a pak jsem si hledala víc a víc fotek a totálně jsem se do něj zabouchla 🤣🤣 A jak jsem dopadla teď tyjo 🤣🤣

Wow, 11k přečtení, díky moc 💖💖.

Ok, tak za těch 11k přečtení mě napadla taková blbost. Jelikož jsem člověk s úplní obří fantazií a denně mě napadají voloviny ohledně Queen, něco vám sem vypíšu, tak si to užijte 😂💖.

1. Představte si, že pracujete pro jednoho z Queen jako osobní asistentka. Někdy ale dostanete příplatek a asi si domyslíte za co 😏🤣. Napište koho z Queen byste si v tomhle případě představili 😉.

2. Nesnášíte svůj život a chcete se na chvíli nějakým způsobem oddálit od lidí ve vašem životě, protože vás vytáčí. Proto se rozhodnete jít na vystoupení Queen a hrát si na zkušenou groupie 👌👌.

3. Nacházíte se v budoucnosti, dejme tomu v roce 2050 a světem vedou čtyři lidé revoluci, představte si to jako videoklip k Radio Ga Ga. Vy se účastníte jejich protestů, zvedáte ruce a tleskáte do písničky. Tohle mě napadlo, když jsem se dočetla, že ten videoklip měl být jako nějaká revoluce nebo povstání.

4. Představte si, že se najednou probudíte v roce 1975 v domě, kde bydlí kapela (dejme tomu, že bydlí spolu 😂). Kluci vám vysvětlí, že sestrojili jakýsi stroj času a náhodnou osobu z roku 2020 vrátili k nim do roku 1975 (nebo si vlastně domyslíte jaký rok chcete, to je asi fuk 🤷‍♀️).

5. Představte si, že zajdete do opuštěného nahrávacího studia, kde v sedmdesátkách nahrávali Queen, než studio zkrachovalo. Najednou se kolem vás začnou dít zvláštní věci. A vy postupem času zjišťujete, že se kolem vás nachází duchové Queen (neřešte, že jsou Bri, Rog a Deaks duchové, prostě to tak bude, duh 😂).
A víc děsivá verze, protože miluju creepy věci 🤣
Duchové Queen jsou jaksi vadní a zvrácení a chtějí vás zabít 😂. Ale to si asi nikdo nechcete představovat, tak na to asi kašlete 😂😂. Ale byl by to zajímavý horror. Třeba mega vysoký Brian, creepy zubař Roger, Deaky s černýma očima a děsivě nalíčený Freddie s kočičími drápy 🤣. Jo, asi jsem tu vadná já 🤣🤣.

Kdybyste někdo byl stejně vadný jako já a na něco z těchhle nápadů napsat příběh, klíďo můžete, ale označte mě a napište, že tenhle skvělý nápad vymyslela tahle skvělá osoba 😂😂. Ego up 😂😂.

Takže to je vše, ještě jednou díky, mějte se famfárově a bye 👋👋🪐🪐

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now