• 137 •

123 16 11
                                    

Teď mě děda dostal 🤦‍♀️
Já: "Hele dědo, myslíš si, že s Queen byla sranda?"
Děda: "No... já si myslím, že moc ne."
Já: *v hlavě se mi promítají všechny vtipné historky s Queen*
Já: ARE YOU JOKING??? 😂

Koukáme s taťkou na videoklip One Vision.
Taťka: "Já myslel, že ten Roger byl vždycky takový uťapnutý a ono to taky bylo pěkně kvítko."
Já v duchu: To nebylo kvítko, to byla masožravka 😂😂😂

Jsem u tety a mladší sestřenice a bratranec koukají na Bludišťáky, tak si tam taky sednu a najednou je tam záběr na publikum. Všichni tam strašně nadšeně tleskají a pak tam sedí jeden malý kluk a mračí se. A ten kluk vypadá mega mega jak Deaky, akorát mladší verze 😂.

Hádejte, jaký debil si zatrhnul neber u levého prostředníčku? 😂 A všichni do komentářů: MICHALA 😂😂.
Wtf já vůbec nevím, proč to sem píšu, když to s Queen nemá nic společného 😂👌.

Ach jo, já právě málem měla infarkt. Na Youtube mi vyskočili nostalgické video, kde se vzpomíná na hry na internetu, které jsme určitě všichni hráli přes takovou tu blbost Flash (určitě jste taky jako mladší hráli takové ty blbosti jako Oheň a voda a tak). No a jak tam řekli to Flash, najednou tam pustili Flash od Queen a mega nahlas. Takže já jsem se zároveň lekla a zároveň jsem měla radost, že to tam hraje, ale prostě to bylo dohromady jak infarkt 😂😂.
Já to věděla... Queen jsou všude... oni mě pronásledují... 😂😂

Takže, guys, chystám tuhle knížku brzy zase naplno rozjet, ale ještě před tím tu pro vás mám takové rychlé info . Rozhodla jsem se, že chci zkusit kromě Queen psát i něco jiného (na Wattpad samozřejmě 😂). Takže jsem si vytvořila druhý účet, zatím tam ještě vůbec nic není, ale můžete mě začít klidně sledovat 😂💖. Jmenuju se tam @rainbow_michala a až dopíšu tady na tom účtě When are you, chci něco začít psát tam. Už mám totiž připravený jedem takový nápad , takže si to pak můžete zkusit přečíst, jestli vás to bude bavit, bude to asi sci-fi nebo tak něco, ale chtěla bych tam spát i něco ze 70s, protože mi to prostě nedá a jsem to já 😂💖. A jo, píšu to já, takže to budou stejné voloviny jako knížky na tomhle účtě 😂💖🌸.
To je všechno k téhle infošce a já vám děkuju za přečtení, snad už brzy budou kapitolky vycházet každý den jako dřív 💖🌟. Takže se mějte famfárově a ahojky 👋👋✨✨

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now