• 193 •

97 15 4
                                    

Fyzika: náboj
Já: "Ale I'm in love with my car má náboj!!" 😂

Takže díky úžasné Call_me_Queenlover , se kterou jsme hrály pravda nebo úkol, jsem musela jedné spolužačce poslat fotku Roge bez trička 😂. Jsem ráda, že jsem to přežila 😂😂.

Ten pocit, když se bojíte taťkovi půjčit mobil, když vám tam chce něco udělat nebo opravit, aby nenašel různé podivné fotky, jako třeba Roge sedícího na vaně 😂. Nebo Deaky s až moc krátkými šortkami, kde jaksi něco nehraje 😂😂. Help 😂😂😂.

Opět storytimeeeeee
Měli jsme hodinu ve třídě hudebky a tam je vzadu vedle klavíru taková skříňka a v ní desky. Kluci si s jednou deskou zase házeli a já se tam tak vetřela a začala desky probírat, jestli náhodou nenajdu Queen. Jenže mi to máme zakázané a najednou do třídy vešel takový mega vtipný malý učitel s dlouhou bradkou, vypadá seriózně jak nějaký trpaslík 😂. No a viděl samozřejmě jednoho kluka s deskou v ruce a mě, jak hrabe dalšími deskami. Tak na mě učitel tak zamával a usmál se jak debil. Já na něj taky zamávala 😂😂.

Ó. Můj. Bože. 😂 Když jsem si na stories projížděla stories, vyběhla mi tam reklama s nějakým týpkem a ten měl oči úplně mega jak Roger 🤯🤯. Jako seriózně, víc podobné oči jsem ještě neviděla 😳. No a pak jsem to zkoušela hledat a nešlo mi to najít a reklamu jsem ztratila, takže nic no 😬😂.

KONEČNĚ VÍKEND, GUYS!! Takže si ho rozhodně užijte 💖✨. Doufám, že jste se měli i dneska dobře a děkuju vám moc za přečtení. Takže užívejte volna a mějte se famfárově, ahojky 👋👋🤍🤍

Ze života fanynky QUEENTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon