• 158 •

129 16 18
                                    

Ta fotka nahoře... proč mi Deaky připomíná čerstvě vylíhlé kuřátko, které z vajíčka kouká na mámu, aby mu dala najíst 🥺😂.

Dneska jsem si na sebe ze srandy vzala tílko, kde je nápis I'm your sexy doll. Myslíte, že kdybych to přepsala na I'm your sexy car, sbalila bych s tím Rogera? 😂

Jsem v Albertě a všimnu si nějakého alkoholu a na flašce píše Jim Beam. A já že... Jim Beach? 😂 Miami Beach 😏😏😂

ZÍTRA, guys, nová knížka! Jen připomínám 😂. Domluvíme se zase na čase, takže to bude... ok, radši ne, jedeme na výlet, takže to prostě někdy zítra vydám no 🤷‍♀️😂. Ale zítra to bude určitě, takže se můžete těšit 😘💖.

Já a kámoška:
Jdeme a vidíme nějaké dva kluky, mně se jeden docela zalíbí
Já: "To byl nejhezčí kluk, jakého jsem kdy viděla 🥺"
Kámoška: 😂
Já: "Po Rogerovi ze sedmdesátek 😏"
Kámoška: *mlčí a dělá, že to neslyšela*
Jak jinak 🤦‍♀️😂😂

Taky jsme ještě se dvěma kámoškami zkoušely takový ten filtr na ig, kde vám to nad hlavou píše klučičí jméno jako váš "future husband" a vy to zastavíte, aby jste viděli, kdo bude váš. No a on je tam i Roger že jo. A já mám takovou smůlu, že mi to tam pořád hází nějakého Krištofa nebo Hiroshi a Roger skoro nikdy. No a pak to jenom JEDNOU půjčím kámošce a hned napoprvé jí padne Roger.
A já: "TYS MI VZALA KLUKAAAA!!!!" 😡😡😡😡😡😂😂

Oukej, dneska ende! Snad jsem vás zase na chvíli pobavila (ach, já jsem tak vtipná tyvole 🤦‍♀️😂) a budu se na vás těšit zase zítra . Tak se mějte famfárově a bye 👋👋💖💖

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now