• 168 •

128 14 6
                                    

Ten pocit, když máte ve třídě blonďáka, který vždycky strašně chtěl být zubařem... bohužel je to největší kretén ze třídy a my se nesnášíme nejvíc, co to jen jde 😂😂.

Ten pocit, když koukáte na horror V zajetí démonů 2 a film se odehrává v Anglii v sedmdesátých letech 😍. Miluju tu atomšku ✨.

Dneska jsem byla s kamarádkou venku a chtěly jsme něco dát na insta story. Ona tam pak vybírala písničky, pouštěla samý český rap a řekla: "Pomoz mi něco vybrat, ale ať to nejsou Queen." Pak tam omylem pustila Don't Stop Me Now a hned to radši vypla a já ji přemlouvala, ať to na to story dá 😂. Nepovedlo se mi to, ale ukecala jsem ji aspoň k Laně Del Rey 😂, ještěže tam nedala nějakou tu tReNdY tIkToKoVoU sOnGu 😂😂.

Pak kvůli mně na Tik Toku vyhledala Queen, tak jsme si něco pouštěly a bylo tam takové to krátké video z nahrávání Killer Queen. Já tam u toho úplně: "To je cuteeee! To jsou ňuníci!! Miláčciiiii!!! 🥺🥺🥺🥺"
A ona tam že: "Wtf" 😂😂
Nechápe, co je dobré 😂

Takže tu je konec, snad se vám dnešní kapitola líbila a budu se na vás těšit zase zítra u další, guys 💖🖤. Takže díky za přečtení, hlasy a komentáře a mějte se famfárově, čauky 👋👋✨✨

Ze života fanynky QUEENKde žijí příběhy. Začni objevovat