• 54 •

172 24 6
                                    

Ten pocit, když se v The Sims 4 snažíte udělat Queen - Deaky vypadá jak nějaký kačer, na Briana tam nenajdu vlasy, Freddie vypadá úplně otřesně a stydím se za to a Roger vypadá asi ze všech čtyř nejlíp, protože jsem na něj našla mega cool oblečení, ale jinak má strašně vysoké čelo. AAAAAAA!!!! 🤯🤯😂😂

Mamka mi objedná tričko s Freddiem!!! Je na něm Freddie a nápis "I won't be a rockstar, I will be a legend". 😍😍 Tuhle větu jsem poprvé slyšela v dokumentu These Are The Days Of Our Lives. Miluju ten dokument 💖💖.

Ten pocit, když vidíte na Youtube nějakou reklamu na Netflix a je tam nějaký týpek s knírkem a slunečními brýlemi a vy v něm na první pohled vidíte Freddieho 🤦‍♀️😂.

Ten pocit, když zavřou školy a vy plánujete celou dobu sledovat vystoupení a rozhovory Queen, dokumenty o Queen a Bohemian Rhapsody, ale najednou vám škola dá samostudium 😫.

Pojďme se pomodlit k Brisusovi 🙏🙏.

Pojďme všichni pochválit Freddieho zadek.

No ahojky, I'm back! Právě jsem si všimla, že první kapitola téhle knížky má už přes 100 přečtení, díky moc ❤️. Btw taky díky za podporu u druhé knížky, protože já ten cringe nezvládám 😂. Se vám lehce píše knížka, kde jste in love se všemi čtyřmi členy kapely 😂😂. A dneska ta kapitola s Rogem? Slušná dávka cringe 😂😂. Ne, ale baví mě to, takže to snad baví i vás, protože jinak by to bylo úplně k hovnu 😂. Díky moc za přečtení a mějte se famfárově, čaues 👋👑👑

Ze života fanynky QUEENWo Geschichten leben. Entdecke jetzt