• 147 •

167 20 5
                                    

Neee, to neeee!! Další pošahaný sen 😭😭.
Takže? Storytime!!! 😂
Byla jsem s rodiči v nějakém hotelu nebo co a měli tam za fanoušky přijet děda Bri a děda Rog, aby oslavili Brianovy narozeniny. Takže jsem se těšila, protože měla být i autogramiáda a mohla jsem se s nimi vyfotit a tak. No a když přijeli, tak se na ně nahrnula spousta těch fanoušků. A pak říkali, že všichni určitě ví, že mají něco na Brianovy narozeniny nacvičené. A já vůbec nevěděla o co go, takže jsem byla ve stresu, že nic nemám nacvičené. Pak jsem zjistila, že je to nějaká choreografie pro Briana k narozeninám. No a tak jsem se teda jenom koukala... Jenže to byla moc zajímavá choreografie, protože tam ti fanoušci i s Brianem a Rogerem začali twerkovat 😂😂😂😂. Fakt super pohled na dědu Briana a dědu Rogera, jak twerkují 😂😂.
Bože co já to mám za sny, pomoc 😂😂

Ehm ehm... už několikrát jsme tu řešili Rogera a jeho autodráhu... no a teď si tady jen tak čtu knížku o Queen a najednou, cituji:
Roger Taylor si s sebou na turné vozí obří autodráhu, kterou si v hotelovém apartmá sestaví ve chvíli, kdy ho popadne chuť vrátit se do dětství.
Rogere, Rogere, Rogere 😂.
Btw jedná se o turné 1977 😊😂.

Právě jsem z Call_me_Queenlover udělala Rogersexuála 😂😂. Není zač, Terry 😂👍.

Takže dneska to je vše, snad jsem vás aspoň na chvilku zabavila 😅😂. Takže se mějte famfárově a čauky 👋👋🌈🌈

Ze života fanynky QUEENWhere stories live. Discover now