❤️Tony #5 ❤️Song Fic

718 50 6
                                    

A sztori alapját Jeremy Renner Love is a war című dala ihlette. Igazából a fejezet nagy részében Tony és Pepper lesz a középpontban, T/N csak mellékszereplőféle. Jó olvasást!

T/N = te neved

Look what's left of each other
Everyone runs for cover

~Tony

Nem hiszem el. Pepper képes volt erre. Bár, lehet jobban örülök, hogy ennek vége lett hosszú és durva veszekedések után. De mégis... miért nem tudta a szemembe mondani, hogy már nem szeret többé?

Every time
crossing the lines
Fire in the hole
Whisper a lie
nowhere to hide
Everybody knows
Land mine
front line
We're soldiers

Néhány nappal ezelőtt...

Mindig, akárhányszor egy légtérbe kerültünk, szinte néhány perc alatt kitört köztünk a veszekedés. A többiek ilyenkor általában az edzőterembe, vagy a szobájukba menekültnek. Nem is hibáztatom őket.

Eleinte a veszekedések közben próbáltam hangoztatni az igazam, de aztán csak egy kis nyugit akartam, megenyhíteni Peppert.

~T/N

Tony és Pepper megint összevesztek. Nem is értem, miért nem mondja ki valamelyikőjük, hogy szakítsanak. Szegény Tonyt nagyon sajnálom, mert látom rajta, hogy egyáltalán nem akar veszekedni, csak végre egy nyugodt pillanatot tölteni Pepperrel.

Meg azért is sajnálom Tonyt, mert egyedül ő nem tudja...

Amíg tartott a veszekedés, én a konyhában ültem a pulton és joghurtot nasiztam. Aztán a végén Tony elviharzott, feltehetőleg a laborba, Pepper pedig a konyhába. Egyszerűen képtelen voltam nem megszólalni.

– Miért nem mondod már el neki? – kérdeztem.

– Miről beszélsz?

– Tudod te jól! Miért jobb hazugságokat suttogni a fülébe?! Felesleges, mert rajta kívül mindenki tudja. – Ezután idegesen szálltam le a pultról, és elindultam Tony laborja felé.

Ahogy beléptem az ajtón, megpillantottam a milliárdost, aki csak a rumlis asztalán lévő dolgokat piszkálgatta, közben a kis, fogós robotja próbálta vigasztalni, de Tony elhesegette.

– Szia – köszöntem halkan. Felém pillantott és rögtön felpattant, aztán szorosan megölelt. A vállai megremegtek, innen tudtam, hogy szegény sír.

When did love become war
Every time we walk through that door
Look what we've done to each other
Everybody here run for cover
When did love become war
Bullets shot through the floor
Let's pull the chute and call it over
Love is a war (war, war)
Love is a war

– Mit rontottam el? Én... már nem is akarok veszekedni vele, csak... – motyogta a vállamba majd szipogott egyet, és elengedett.

– Nagyon sajnálom, hogy folyton veszekedtek. De tudod, ha van valami, nekem elmondhatod – mosolyodtam el, és nyomtam egy puszit a homlokára.

Közben majd' megszakadt érte a szívem, mert tudtam Pepper piszkos kis titkát, de nem mondtam el. Ezt nekik kell megbeszélniük, meg aztán Tony biztos el se hitte volna.

Always waking up to ground zero
And the wake we left is made of rubble

A mai vita az eddigieknél is durvább volt. Veszekedés közben valaki eltört egy vázát. Viszont azt nem tudjuk melyikük volt, mert igyekeztünk nem oda figyelni.

Avengers oneshots II. [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now