79.BÖLÜM *KARŞILIK*

12.5K 735 345
                                    

İyi okumalar.✨

Medyada Batu🌸

Emre'nin Ağzından

Hızla arabadan inip arabanın arka tarafındaki çizilmiş yere baktım. Mesajı okuduktan sonra yolumu değiştirip eve gelmiştim. Arkama dönüp eve doğru ilerledim.

Kimdi bu mesajı atan ve bizden ne istiyordu?

Kapıyı çalıp beklemeye başladım. Bir kaç dakika sonra kapıyı annem açınca hızla içeriye girdim. Annemin arkamdan bana seslenmesine aldırış etmeden salona girdim. Babam elindeki dosyalarla ilgileniyordu. Adım seslerinden dolayı kafasını kaldırıp benim bulunduğum yere baktı.

"Emre, bir sorun mu var oğlum?"dedi ayağa kalkarak.

Cebimdeki telefonu çıkartıp mesajı açtım ve ekranı babama çevirdim. Anlamayarak elimdeki telefonu aldı ve ekrana baktı. Yavaş yavaş kaşları çatıldıktan sonra bakışlarını bana çevirdi.

"Sen iyi misin?"

"İyiyim, ne demek oluyor bu mesaj baba?"

Sıkıntı bir nefes aldıktan sonra az önce kalktığı yere geri oturdu. Annem salona girip babamın karşısındaki koltuğa oturup ikimize anlamayarak bakmaya başladı.

"Ben yarın halledeceğim Emre."dedi babam elindeki telefonu orta sehpadaki dosyaların yanına koyarak.

"Neyi halledeceksin baba?"dedim sinirle.

"Demet sen yukarı çıkar mısın?"dedi babam anneme bakarak. Annem bir şey demeden ayağa kalkıp salondan çıkınca babam bana baktı.

"Bir hafta önce bir şirketle ortaklık kurmak istedik şirketi daha yüksek bir noktaya taşımak için. Bu ortaklık hem bizim için hem de ortaklık kuracağımız şirket için iyi bir şey olacaktı. Her şey tamamdı. İki gün önce toplantı ayarlamıştık. Daha sonra ortaklık kuracağımız şirket bizi arayıp onlarla başka bir şirketin daha ortaklık kurmak istediği söyledi. Onlar da iki şirket arasında kalınca toplantıya diğer şirketi de katmak istediler. Biz de kabul ettik. Toplantı güzel geçmişti bizi tercih edeceklerinden hiç şüphem yoktu ama bize engel olan şirket rahat durmayıp birkaç kez bizi tehdit etti ama biz umursamadık. Şimdi sana zarar vermek gibi bir niyetleri olduğu için yarın gidip ortaklıktan vazgeçtiğimizi söyleyeceğim."

Her şey bir ortaklık yüzünden miymiş? Eğer ortaklıktan sırf bu yüzden vazgeçeceksek ben kabul etmiyorum öyle bir şeyi.

"Hayır baba, bir şey yapmıyorsun, o adam da hiçbir şey yapamaz."dedim.

"Emre işin ucunda sadece sen yoksun, Anıl, Can onların kız arkadaşları ve en önemlisi de Ahenk var, sana zarar veremezlerse sevdiklerine zarar verecekler, işin daha fazla uzamaması için yarın gidip o adamla konuşacağım."

Bana zarar vermelerini bir şekilde engellerim ama ya sevdiklerim, hadi onlar bir şekilde kendilerini korudular ya ben Ahenk'i yine koruyamazsam ve benim yüzümden yine zarar görürse?

"Emre hırsların, hedeflerin olabilir ama bazen gerektiği yerde geri çekilmek herkes için en iyisidir, sen bunu biraz daha düşün yarın seninle tekrar konuşuruz."dedikten sonra ayağa kalkıp karşımda durdu. Omzuma iki kez vurduktan sonra yanımdan geçip gitti.

Babam gittikten sonra ne kadar orada öyle ayakta bekledim bilmiyorum ama kafam çok karışmıştı.

Koltuğun üstüne oturup kafamı ellerim arasına alıp düşünmeye devam ettim. Benim yüzümden sevdiklerim zarar göremez ama küçük bir sorunda da geri çekilecek bir insan değildim. Elimi uzatıp saate bakmak için telefonumun ekranını açtığımda ekranda Ahnek'in resmini görünce aklıma yol üstü ona uğramam gerekti geldi.

KOLEJE DÜŞTÜK (Düzenlenecek.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin